.

maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappuviikonlopun puuhailujaVappu oli ja meni. Meidän elämässä se ei pahemmin näkynyt. Meidän perheeltä taitaa puuttua jokin mystinen juhlageeni, kun ei kukaan pahemmin perusta mistään juhlista. Niinpä tää viikonloppu oli vain viikonloppu muiden joukossa. Onneksi säät suosi ja sain aloitettua myös pakolliset ulkohommat.

Vappuaatto sujui siivotessa ja pyykkirumbaa pyörittäessä. Sain vihdoin vaihdettua keittiöön mustavalkoiset raitatabletit, jotka ostin puhtaasti käytännöllisyyssyistä. Ei ne punotut tai muuten vettä läpäisevät vaan meidän perheessä toimi. Nää on helppo huuhtaista hanan alla ja kaikki muruset ja mehutilkat lähtevät vaivattomasti. 

Edellisviikonloppuna löysin myös kirpparilta eurolla kivan kynttilänjalan, joka pääsi nyt hetkeksi keittiön pöydälle. Kelit alkaa kyllä olla sen verran kesäiset, että ehkä pian täytyy malttaa luopua kynttilöistä. Mitenkäs teidän vappu meni? Pitikö juhlia railakkaasti, vai otitko iisimmin? Toivottavasti uusi viikko on kuitenkin startannut aurinkoisissa ja energisissä merkeissä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti