.

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Uudistunut Vaasan Asko +alennuskoodi* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Viime torstaina päästiin sisustusbloggareiden kanssa tutustumaan uudistuneeseen Vaasan Askoon. Koko myymälä oli laitettu uuteen uskoon ja ekana huomio kiinnittyi rohkean värikkäisiin seinäpintoihin sekä seinille nostettuihin mattoihin, joita oli käytetty useammassakin esillepanossa.

Hotel Vallonia oli laittanut pöydän koreaksi ja Askolta oli paikalla asiantuntevat myyjät sekä sohvatehtaan edustaja. Ei tullut kysymystä, johon ei olisi saatu välittömästi vastausta. Räpsin älyttömän määrän kuvia, mutta vasta jälkikäteen tajusin poimineeni kuviin pääsääntöisesti valaisimia, mattoja ja printtejä. Ehkä mun alitajunta yrittää kertoa mulle, että tarvitsisin jotain noista kotia piristämään.

Nyt myös sulla on mahdollisuus piristää kesäistä sisustusta edullisesti Vaasan Askon tuotteellaAsko tarjoaa yhdestä tuotteesta -40% alennuksen (alennus normaalihinnasta ja voimassa vain Vaasan Askossa). Alennuksen saat mainitsemalla kassalla alennuskoodin: "ASKO". Alennus on voimassa 15.6.2016 saakka.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti