.

torstai 2. heinäkuuta 2015

Liikaa voimaa??Helteiset ja aurinkoiset lomapäivät tarkoittavat mulle sitä, että vietän kaiken mahdollisen ajan ulkona. Oon lukenut kirjan päivässä ja lojunut tuntitolkulla oikein sydämen kyllyydestä. Joitain pakollisia kotijuttuja on toki tullut hoidettua, mutta mitään kovin hyödyllistä en oo edes yrittänyt saada aikaan. 

Taas oli aika ehtinyt kullata muistot ja erehdyin kaivamaan trikookudesäkin esiin. Virkkaus kun vaikutti taas kivalta terassipuuhalta. Miten sitä voikaan aina unohtaa, miten fyysistä hommaa toi on. Kaksi puhjennutta rakkoa ja katkennut virkkuukoukku, mutta valmista tuli.


Taas yks kori lisää meidän talouteen. Lopuista kuteista aloitin maton virkkkauksen, mutta materiaali loppui ihan liian aikaisin. Niinpä päätin pistää materiaalia kiertoon ja purkaa aiemmin virkatut vessan mustavalkoiset minimatot sekä yhden ison korin ja jatkaa mattoa kierrätysmatskuilla. Vielä en oo siihen urakkaan ryhtynyt. Kädet ei nimittäin just nyt kestä enempää.

Huomenna on tiedossa kesän toistaiseksi helteisin päivä. Meidän perheen naiset suuntaavat rannalle. Missä puuhissa teidän kesäpäivät on kuluneet?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti