.

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Helpot synttäritMeillä vietettiin tänään tyttären kaverisynttäreitä. Viime vuonna olin ulkoistanut juhlat sisäleikkipuistoon ja pääsin helpolla. Tänä vuonna toiveena oli viettää synttärit kotona. Halusin kuitenkin päästä hommasta helpolla, mutta annoin silti synttärisankarin päättää suurimman osan asioista. Vieraiden ylläripusseihin neiti valitsi Paavo Pesusieni-keksipakkaukset ja tikkarit. Mä valitsin toteutustavaksi helpot Tigerin paperipussit ja minikokoiset pyykkipojat.


Kakkutoive pelotti mua eniten (kuten joka vuosi). Tää synttärikakku on nimittäin ainoa kakku, joka meillä vuosittain leivotaan. Ensiksi toiveena oli Minionin muotoinen kakku, jonka sankari onneksi itse vaihtoi oma-aloitteisesti tavalliseen, kunhan kakussa ois sit sellainen hahmo. Eniten tähän päätökseen vaikutti se, etten luvannut yrittääkään sellaista pystyssä seisovaa kakkua, vaan olisin yrittänyt saada aikaan vain makaavan kätyrin. Koittakaas muutes kattoo Youtubesta semmonen Minions-kakku, joka tosiaan seisoo jaloillaan. Ymmärrätte ehkä, etten suostunut kokeilemaan.

Kakun lisäksi mun ei tarvinnut leipoa muuta. Tarjottavaksi haluttiin vain perinteisiä sipsejä, keksejä, karkkia, pillimehuja ja limsaa. Lupauduin tekemään pizzaa, muttei kuulemma tarvinnut. Tän vuoden kampaus syntyi tehdessä, kuten aina ennenkin. Kuva on rakeinen kännyräpsy, jonka sain ottaa vaan siitä syystä, että neiti itsekin näkisi, mitä tällä kertaa väkersin. 

Synttärit meni oikeasti tällä tyylillä tosi helposti. Ei stressiä, ei turhia koristeita (muutama ilmapallo toki pyörii lattioilla), ei tuntikausia leipomassa, eikä muutakaan hässäkkää. Synttärisankari on tyytyväinen juhliinsa, eikä mullakaan oo mitään syytä valittaa. Ei niiden juhlien näköjään tarvi tän kummemmat olla. 
6 kommenttia :

 1. Aivan mielettömän hieno kampaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä toi neidin tukka on niin valtava, että se on letitettävä ihan joka aamu. Vetäisen aina fiilispohjalta sellaisen, mikä milloinkin sattuu tulemaan. Samalla tyylillä syntyi tämäkin :)

   Poista
 2. Oi vitsi, ihanat hiukset! Mä ulkoistin poikien 9-v synttärit duudson parkkiin, paree kun ne riehuu siellä kuin täällä. Maksoi mitä maksoi :P Tytöt on kyllä asia ihan erikseen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neiti on tainnut saada vahingossa tuplamäärän hiuksia :)
   Synttäreiden ulkoistaminen on kyllä ihanan huoletonta, mutta tällä kertaa ei kelvannut. Meni kyllä niin pienellä vaivalla kotonakin, etten mä pahaksi pistänyt.

   Poista
 3. Ihanaa, olette niin asian ytimessä! Meillä on tulossa kahdet kaverisyntskät enkä ajatellut ottaa mitään stressiä. Synttärikakutkin on jo syöty, että ehkä sinne ei tarvitse edes kakkua tehdä. Katsotaan nyt. Ja minä olen myös se joka leipoo kakkua noin kaksi kertaa vuodessa: omien lasten synttäreille - muuten mennään mudcakella ;)

  Kiitos tästä hyväntuulisesta postauksesta ja aurinkoa viikkoosi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Mä jotenkin veikkaan, ettei niille lapsille oo niin väliä, onko pöydässä sen seitsemää sorttia, vai mennäänkö pakastekakulla, sipseillä ja pillimehuilla. En oo ainakaan koskaan kuullut oman jälkikasvuni valittavan yksistäkään kaverisynttäreistä, joissa on ollut :)

   Mä aina ihailen blogeissa niitä ihania lastenkutsuja, joissa kaikki koristelut sopii kattaukseen ja on oikeasti kaikki niin vimpan päälle, mutta sitten mä en itse kuitekaan koskaan ehdi/jaksa/viitsi edes yrittää vastaavaa. Hyvin meni tällä rennollakin tyylillä.

   Aurinkoista viikkoa sulle myös ja kivoja juhlia, kun niiden aika on :)

   Poista