.

tiistai 21. heinäkuuta 2015

Ihana, kamala arki


Toinen työpäivä loman jälkeen on takana. Ainahan se eka aamu tihkaisee, kun lomalla on päivärytmit aavistuksen kääntyneet päälaelleen. Herättiin kuitenkin ajallaan ja ehdittiin fillaroiden varahoitoon ja töihin.


Normaali annos kahviakin riitti ja kolmannen kupin jälkeen olin jo oikeasti ihan innoissani töihin paluusta. Mulla on se hyvä juttu, että tykkään työstäni tosi paljon. Mun tapa lomailla on just se paljon puhuttu ja kauhisteltu; luen sähköpostit ja vastaan puheluihin. Mulle se ei kuitenkaan tuo stressiä vaan ennemminkin mielenrauhaa. Töihinpaluuta toi tapa kuitenkin helpottaa älyttömästi. Oisin pudonnut pers takamukselleni, jos se mailimäärä ois vyörynyt postilaatikkoon maanantaiaamuna.


Mä nautin työssäni eniten haasteista ja tykkään niihin tarttua. Onnistumisesta saa niin järjettömän paljon hyvää fiilistä, että välillä tuntuu siltä, että mikä tahansa on mahdollista. 


Mutta onhan se totta, että ekan lomaviikon puolivälissä on niin pyörryksissä, että väkisin alkaa odottamaan sitä viikonloppua. Seuraava viikko menee jo paremmin rutiinilla. 

Onko siellä ruudun toisella puolella muita töihin palanneita? Millä fiiliksillä teidän arki on alkanut rullaamaan?

Kuvan kortit on muuten kaikki Lagerhausista. Siellä oli niin paljon kivoja kortteja, että lähti vähän lapasesta. Tässä siis oli vain osa. Onkohan mulla siis toinenkin ongelma sen laatikkohamstrauksen lisäksi...2 kommenttia :

 1. Maanantaina paluu arkeen! Huh! Olisipa koko kesä lomaa tai ainakin enemmän kuin 3 vkoa!! Ensi vuonna täytyy vaikka ottaa palkatonta! Loma on ihmisen parasta aikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli nyt vaan kolme viikkoa, kun tuhlasin yhden viikon aikaisemmin Turkissa. Loma ajoitus osui kuitenkin melko nappiin. Saatiin nauttia se yks helteinen viikko ja muutenkin säät oli paremmat kuin tällä viikolla kertaakaan.
   Tsemppiä töihinpaluuseen! Eka viikko on se pahin. Meillä suurin osa porukasta palaa ens viikon jälkeen, joten eiköhän sitten viimeistään ne omatkin lomahaaveilut taas helpota :)

   Poista