.

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Onkohan mulla ongelma?Facebookin puolella eilen kerroinkin olleeni Uumajassa shoppailemassa. Juhlistettiin siellä samalla tytön 7-vuotissynttäripäivää. Ekaa kertaa meinattiin myöhästyä bussista, kun ajantaju katosi kauppoja kierrellessä. Lagerhausin pyhiinvaellus meni läpijuoksemiseksi, mutta kummasti vaan sain taas kassini täyteen ihanuuksia.


Kukaan ei varmaan ylläty siitä, että raahasin taas mukanani kivoja rasioita ja laatikoita. Eikä tää kuva nyt niin huolestuttavalta näytäkään, mutta kansien alta paljastuu totuus. Onkohan mulla joku "pieni" laatikkoaddiktio??Arvatkaas, monelleko laatikolle on olemassa joku käyttötarkoitus? 
Yhdelle oikeasti on. Nimittäin tohon isoimpaan mahtuu nää kaikki pienemmät sisälle. Mulla on taas uus laatikko, jossa säilytetään laatikoita. Upeaa! Pitäisköhän tässä alkaa huolestua itsestään...4 kommenttia :

 1. Heh, onhan se hyvä varautua...pahan päivän varalle :) Tiedä koska laatikot loppuvat!

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kyllä laatikot hetkeen lopu :) On ihan älytöntä tää laatikkoheikkous.

   Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Ihania laatikoita! Minä myöskin voisin kahmia kaikenmaailman ihanat pikkulaatikot kotiin, usein niille on jopa käyttöäkin ;) Se nyt vaan on helppoa sulloa tavarat laatikoihin ja laatikot vaikka isompiin laatikoihin ja mikä parasta - ei tarvitse sulloa mihinkään, jos on kuviesi kaltaisia ihania laatikoita :)

  Aurinkoista alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, sielunkumppani :)
   Mulla karkaa aina näiden laatikoiden kanssa homma ihan lapasesta. Varsinkin silloin, kun niitä saa pilkkahintaan.

   Aurinkoista viikkoa sulle myös!

   Poista