.

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kotona ollaan ja arvottukin onFacebookin puolella seurailevat ehkä arvasivatkin, että meidän perheen eiliset ostosreissut tehtiin lomareissun kotiinpaluumatkalla. Nyt on aika taas palata hieman normaalimpaan arkeen, vaikka lomaa onneksi onkin vielä viikko jäljellä. 

Tämä päivä on kulunut pyykkivuorta taltuttaessa ja siivotessa. Pikaisesti käytiin tytön kanssa myös uudella lähikirppiksellä, joka aukesi lomareissun aikana.


Siivousurakan jälkeen viskasin likaantuneet tyynynpäälliset pesuun ja vaihdoin tilalle Siirtolapuutarha-kankaasta ommellut päälliset. Nää ei oo koskaan aiemmin meillä alakerrassa olleetkaan. Tyynynpäälliset on matkanneet aikoinaan kirpparilta Kolmen tähden kotiin, josta ne lopulta matkasivat meille. Kierrätystä parhaimmillaan.


En tiedä, onko arvonnan suorittamisella ja arpajaispalkinnolla joku inspiroiva sisustusvaikutus tässä asiassa.


Arvontakin on siis suoritettu ja jälleen onnettarena toimi luottopartnerini random.org. Voittonumeron takaa paljastui nimimerkki: Saya. Paljon onnea!

Ja kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille. Ehkäpä nyt alkaa olla aika bloginkin palata normaalirytmiin, kun on pari viikkoa saanut pääsääntöisesti lepäillä. Mukavaa viikonloppua jokaiselle!


2 kommenttia :

  1. Apua miten hyviltä nuo näyttää teillä! Mä tiesin että pääsevät hyvään kotiin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä tykkään niistä paljon. Kiitos vielä, että pääsin hyötymään sun löydöistä :)

      Poista