.

torstai 16. heinäkuuta 2015

DIY: Tuunattu kenkälaatikko ja hyllypohdintaaEdellisessä postauksessa mietinnässä ollut kenkälaatikon tuunaus dc-fixillä on nyt toteutettu. Laatikko oli jälleen sen verran kolhuinen ja kärsinyt, ettei ihan priimaa saanut aikaiseksi. Kai tuo kelpaa näinkin. 

Viime päivinä oon myös yrittänyt muodostaa mielipiteen siitä, onko varastosta makkarin oven taakse raahattu Lundia-kopio tullut jäädäkseen vai ei. Täähän on puolikas siitä hyllystä, joka oli joskus tytön huoneessa. Hyllylevyt kaipaavat uutta maalia, mutten oo vielä jaksanut aloittaa urakkaa, koska en osaa päättää saako tää jäädä vai lähteä.


Tavarat on vaan tökätty hyllyn täytteeksi, joten niihin tai romujen asetteluun ei kannata pahemmin kiinnittää huomiota. Makkarin oven ollessa auki, jää hylly kokonaan piiloon oven taakse, mutten siltikään osaa päättää, onko tää vaihtoehto hyvä vai ei. Oon myös miettinyt hyllyn sijoittamista toisen lipaston tilalle yöpöydän virkaa toimittamaan, mutta se vaihtoehto edellyttäisi toisen lipaston hävittämistä kokonaan, koska muuta paikkaa ei sille löydy. On tää vaikeeta, mitä te tekisitte?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti