.

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Alennukset kohdillaanAlennusmyynneillä on helppo sortua shoppailemaan täysin tarpeetontakin tavaraa. Parasta on kuitenkin se, kun löytää jotain todella tarvitsemaansa hyvään hintaan. 


140 Euron säästö on mun mielestä jo aika hyvä, joten Kauko lähti mun mukaan. Mulla ei oo vuosiin ollut minkäänlaista isompaa laukkua tai kassia. Siis niin isoa, että sinne vois pakata vaikkapa viikonloppureissun tarpeet. Aina ei huvita lentolaukkuakaan mukana raahata, joten tälle on kyllä käyttöä.


Kuvaa varten tukin sisään tyynyn. Samalla pääsin vähän paremmin testaamaan, miten tuo asettuu olkapäälle. Myymälässä sitä lituskaa mutkalle taittuvaa kassia oli vähän vaikea testata. Tää simppeli muoto ja kankaan ja nahan yhdistelmä kyllä toimii mulle. Eiköhän tällä nyt saada reissukamat kannettua useamman vuoden ajan.

Seuraavaksi siirrytään blogin puolellakin muihin aiheisiin. On ihan liian kauan tullut pyörittyä näiden Marimekon ale-ostosten ympärillä. Ja se arvontakin on kyllä tulossa lähipäivinä. Mulle on vaan iskenyt ekojen lomapäivien mukanaan tuoma saamattomuus ja nautin pääasiassa olostani tekemättä mitään. Täytyy vielä vähän ladata aurinkoenergiaa ja sitten voi taas saada paremmin jotain aikaiseksi.15 kommenttia :

 1. Hyvä ostos, olisi kotiutettu myös meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ei voinut ohittaa. Ehkä se nyt lomalla pääsee heti käyttöönkin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mun mielestä myös. Vähän oli piilossa liikkeessä ja kertaalleen jo kävelin ohi. Onneksi toi nahkahihna kiinnitti toisella kierroksella huomion.

   Poista
 3. Kyllä kannatti, hieno veska! kelpais minullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kiva. En muista aiemmin nähneenikään näin isoja Marimekon laukkuja.

   Poista
 4. Wautsi mikä ale :) Siinä on prosentit kohdillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Mulle iski tuolla tehtaanmyymälässä se perinteinen "mitä enemmän ostat, sitä enemmän säästät" -fiilis :) Säästin lopulta yli 200€.

   Poista
 5. Todella hyvä löytö!
  Mäkin oon kyllä shopannut ja tehnyt aika hyviä löytöjä :D

  Valoisia päiviä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alelöytöjen tekeminen on ihan parasta. Siitä saa vähän saman fiiliksen, kuin kirpparilöydöistä :)
   Aurinkoa ja lämpöä sinne myös.

   Poista
 6. Jaoin, niin taidan nyt minäkin olla mukana, vaikka säännöt luin vasta nyt :) Siis kaksi arpaako se tekee? Terv. Mummi

  VastaaPoista