.

maanantai 27. heinäkuuta 2015

DIY: Minionista on moneksi



Nyt tulee kyllä yks maailman yksinkertaisimmista ja nopeimmista tuunauksista. Eilisessä postauksessa kakunkoristeena tikun päässä keikkunut lelu-Minion sai nimittäin tänään uuden käyttötarkoituksen. Sain tuhota sen vain ja ainoastaan siksi, että sellainen neidin kokoelmista jo löytyi. Noi kun myydään yllätyspusseissa, niin tuplia ei voi keräilyharrastuksessa välttää.


Ruuvasin päähän ripustuslenkin ja avaimenperä on valmis. Melkein jo hävettää laittaa jotain näin simppeliä, mutta menköön. Onhan tässä postauksessa se idea, että voi itse hankkia ns. pakollisiin kakkuihin koristeeksi omaa silmää miellyttäviä juttuja ja väsätä niistä sitten itselle avaimenperän. 

Tai sit vois hankkia ihan suoraan jonkun kivan jutun, jonka voi sit omia juhlien jälkeen. Sellainen miniatyyri-tuoli vois olla kiva vaikka isänpäiväkakkuun. Mä voin sit sen koristeen hyötykäyttää myöhemmin ;)




6 kommenttia :

  1. Voi että, täällä on kunnon minion-mania :)!! Mini on aivan täpinöissän keltaisesta tyypistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika :) Pitää jatkuvasti jarrutella neitiä, kun haluais joka ainoan tuotteen. Innostus alkoi jo Turkin lomalla, kun siellä oli kaikkia Minions-juttuja, joita täällä ei silloin vielä ollut. Raahattiin sieltä paitoja ja pehmolelu, mutta nyt ne kaikki on sitten täälläkin :D

      Poista
  2. Tehän asuitte Vaasassa? Kerroppas hyviä sisustuskauppoja siellä missä kannattais käydä :) Ollaan tulossa lomamatkalla käymään sielläpäin ja googlettamalla löysin vain yhden, Sisustus Säde?? Onko siellä muitakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Minun/Min ja KN2 on ihania ja Amalia myös. Moni sisustusliike on viime kuukausina valitettavasti lopettanut, joten valikoimaa ei ihan hirveästi ole. Loftetissa on kaikkea käsintehtyä ja ihana tunnelma, joten sielläkin kannattaa poiketa.

      Mun entisen lempparikirpparin pitäjät avaavat 1.8. lentokentän lähelle mielettömän suuren kirppis-Outletin, josta varmasti tulee myös käymisen arvoinen paikka. Löytyy ainakin Facebookista nimellä Combo kirppis. Odottelen malttamattomana avajaisia :)

      Lämpimästi tervetuloa Vaasaan!

      Poista
    2. En tiennytkään että KN2 löytyy Vaasasta :) Ehdottomasti tutustun näihin liikkeisiin. Kiitos paljon vinkeistä Anna <3

      Poista
    3. Eipä kestä :)
      Ihanaa reissua teille <3

      Poista