.

tiistai 10. helmikuuta 2015

Kiero kalenteriViime viikon työreissulla ehdin tosiaan kipaista Tigerin lisäksi myös Granitissa. Ihana putiikki, mutta paljon ei sieltä jäänyt käteen. Lasi ja betonitavarat kun eivät oo niitä parhaita lentokoneessa kuskattavia ostoksia. 


Sorruin kuitenkin kivaan vanerikalenteriin, vaikkei tälle nyt varsinaista tarvetta ollutkaan. Kotona avasin paketin ja täytyy valitettavasti sanoa, että vit, eiku harmitti. Ja harmittaa vieläkin.


Tarkastelin nimittäin putiikissa mallikappaletta, jossa palaset loksahtivat paikoilleen nätisti ja levyt olivat suoria. Katsokaapas tätä mun kappaletta. Nää on niin kieroja, että paikoilleen saaminen vaatii rankempaa väkivaltaa. Voimankäyttö puolestaan saa levyt lohkeilemaan, kuten kuvasta näkyy. 

19 eurolla olisin toivonut saavani edes suoria vanerinpalasia. Harmittaa ja ärsyttää. Ois pitänyt tajuta avata pakkaus jo hotellilla, niin oisin ehtinyt reklamoimaan. Täältä periferiasta käsin sekin jää tekemättä. Jännityksellä odotan, miten pitkään toi laatikko kestää kasassa.

Onko sun kohdalle osunut harmittavia ostoksia?8 kommenttia :

 1. Granit on hassu paikka. Siellä on kaikkea ihanaa, mutta aina mä lähden sieltä tyhjin käsin :)! Musta se on hassua/outoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin mäkään yhtä tavaraa enempää sieltä ostan. Aina kuitenkin iskee sellainen fiilis, ettei voi tyhjin käsin poistua :)

   Poista
 2. Kannattaa laittaa sähköpostia Granitiin kuvan kera. Uskoisin että saat uuden tilalle postitse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä ainakin laittaa heille viestiä. Voihan olla, etteivät ole myyntipakkauksiin sen enempää kurkkineet, eivätkä välttämättä tiedä mahdollisesti viallisesta sisällöstä.

   Poista
 3. Komppaan edellistä! Ehdottomasti palautetta! Ei tuo nyt ollut edes ihan halpakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa sinne viestiä, kunhan ehdin. Ainakin kerron asiasta, vaikken ilman kuittia enää varsinaisesti kehtaa reklamoida. Oon senkin ehtinyt jo heivata menemään.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Palautetta täytyy kyllä laittaa, kunhan ehdin. Ehkäpä taas oppii itsekin olemaan tarkempi ostostensa suhteen.

   Poista