.

maanantai 9. helmikuuta 2015

DIY: Ruukulle suojaKävin tänään heti aamusta noutamassa käytetyn kuusen. Bongasin sen eilen paikalliselta fb-kirpparilta. Normaalit ihmiset siis ilmeisesti luopuvat huonekuusista joulun jälkeen.  


Koska huonekuusi on toistaiseksi osoittautunut ainoaksi kasviksi, joka on kestänyt mun huonossa hoidossa jo useamman kuukauden, oli mun pakko hankkia toinenkin, kun halvalla sain. Tää oli reippaasti suurempi ja maksoi vitosen.


Kiikutin ostokseni kotiin Ikean paperipussissa, joka tuli kaupan päälle. Koska vasta kotona tajusin, että ainoa sopiva astia oli 90-luvun valkoinen muovipurkkihirvitys, oli pakko tehdä pikatuunaus.


Leikkasin paperipussista yhden sivun auki ja käänsin pussin ylösalaisin. Pienensin pohjan sopivan kokoiseksi saksimalla ylimääräiset pois ja nidoin pussin takaisin kasaan. Reunat kääntämällä siitä tuli ihan tukevakin. 

Onhan tää kokonaisuus kieltämättä vähän jouluinen, mutta ei haittaa. Kunhan keksin tälle lopullisen sijoituspaikan, voin miettiä myös sopivamman ruukunsuojan. Toistaiseksi mennään tällä.

Mitenkäs siellä on uusi viikko startannut? 2 kommenttia :

 1. Vähän kurjasti lähti viikko käyntiin kipeän sormen kanssa sairaslomaillessa. Ei oikein mitään saa aikaiseksi, kun tupposormi on tiellä. Pitää siis vaan antaa itselleen lupa lueskella sohvan mutkassa sisustus- ja puutarha lehtiä, joita muutama viikko sitten vaihdoin kahvipakettiin melkoisen läjän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts. Toivottavasti sormi tulee äkkiä kuntoon. Tiedän just ton fiiliksen, kun ei pysty tekemään paljon mitään. Kummasti aina just silloin ois energiaa ja inspiraatiota vaikka mihin.
   Jaksamista ja pikaista paranemista. Yritä nauttia joutilaisuudesta.

   Poista