.

torstai 5. helmikuuta 2015

Silmänruokaa kerrakseen



Tervehdys kaikille! On taas tullut pidettyä työreissusta johtuvaa blogihiljaisuutta. Reissusta jäi taas sellainen väsymys, etten oo jaksanut tehdä kotona vielä juuri mitään hyödyllistä. 
Tällä kertaa ehdin poiketa parissa sisustusliikkeessä, mutta mitään kovin kummoista ei tullut ostettua. Asettaa toi lentokoneella matkustaminen aika paljon rajoitteita shoppailulle.


Silmänruokaa ja inspiraatiota on sitten tullut haalittua senkin edestä. Yks sisustuslehti mennen tullen ja yks iltalukemiseksi hotellille. Tänään kotona odotti vielä kaks uutta lehteä. 
Nyt aionkin oikaista sohvalle uusimpien tulokkaiden kanssa. Toivottavasti huomenna on univelat kuitattu ja energiataso ennallaan. 





2 kommenttia :

 1. Jipii, ens viikolla taas Suomeen niin saan ostettua kaikki ihanat suomalaiset sisustuslehdet! Lennän vielä Munchenin kautta joten mukaan tarttuu myös saksalaiset vastaavat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkolaiset lehdet on myös tosi kivoja. Mä oon sisustuslehtien suurkuluttaja. Tilaan itse kahta, mutta reissuilla tulee ostettua aina useampi. Lentomatkat kuluu kivasti lehtiä selatessa :)

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista