.

torstai 26. helmikuuta 2015

DIY: Tyynynpäällinen tilkuistaHuh huh, mikä homma. Ompelu-urakka on tältä erää päättynyt ja valmiiksi tuli melkoinen määrä ompeluksia. Näitä on siis blogissakin tiedossa lähipäivinä ja viikkoina, mutta yritän saada välillä aikaiseksi muutakin sisältöä.


Vaikka näin lomalla ois kaikki päivät aikaa kuvailla, ei täällä oo siltikään saatu aikaiseksi yhtäkään valoisaa kuvaa. Aurinko on päättänyt ilmeisesti pitää lomaviikkonsa samaan aikaan. Näistä aavistuksen rakeisiksi muokatuista kuvista varmaan kuitenkin erottuu uusin tyynynpäällinen, johon päätin yhdistää neljän mustavalkoisen Marimekko-kankaan jämät. Tausta on siis jälleen eri kangasta, mutta eipä se pahemmin näy.


Tyyny on sen verran kummallisen kokoinen ja muotoinen, että ompelin tähän myös sisätyynyn vuorikankaan jämistä ja vanhasta tyynystä mittojen mukaan. Kuvioilla revittely on siis selkeesti enemmän tämän(kin) kevään juttu, kuin värit. 

P.s. Kiitos kommenteista aiempaan sänkypohdinta-postaukseen. Mä luulen, että löydetään sänkyyn sopivat patjat samasta paikasta kuin rungotkin. Kivaa torstaita !
6 kommenttia :

 1. Ihana idea ja kaunis lopputulos! Ajatella, nyt sulla on ihan uniikki Marimekko-tyyny! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Uniikkeja tyynynpäällisiä taitaa meillä olla enemmän, kuin niitä ei-uniikkeja. Ompelin nimittäin taas 7 uutta :)

   Poista
 2. Wau! Tykkään, tuli kyllä uniikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Taas on muutama tilkku vähemmän. Tuskallisen hitaasti ne vaan vähenevät. Tätä menoa mun kankaidenostolakko ei pääty koskaan :)

   Poista
 3. Hei, satutko tietämään mikä tuon tilkkutyynyn keskimmäisen kuosin nimi on? Tuon kiemurtelevan raidan?'
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin itsekin etsimään kuosin, joka näyttäisi olevan "Lorina". Täältä on kiva etsiä kadonneita kuoseja: http://marimekko.kokoelma.fi/

   Poista