.

lauantai 28. helmikuuta 2015

Kiireistä lomailuaHuh huh, mikä päivä taas takana. Ei uskois, että tässä vietetään viimeisiä lomapäiviä. On roudattu kirpparikamat ja kaivettu kaapeista lisää. On hinnoiteltu ja listattu, siivottu ja putsattu. Uudet sängyt ja patjat on tilattu (kiitos vielä kommenteistanne patjapähkäilyyn) ja vanhoillekin jo uudet omistajat selvillä ja noutoajat sovittuna.


Näin ollen on taas kaikki kuvaamiset ja sisustamiset jääneet muiden hommien takia tekemättä. Niinpä kyllästytän teitä jälleen näillä "tuhoa kangasvarastot"-ompeluksilla. Marimekon kankaita on taas pistetty uuteen muotoon. Lumimarja-säilyttimen tein käännettäväksi, mutta sisäpohjaan oli jo pakko hyödyntää toista jämäpalaa. Tää on jo muuttanut uuteen kotiinkin.


Kuusi sai paperipussin tilalle markiisikangaspalasista väsätyn yksinkertaisen pussukan. Pohjaksi piti laittaa Muijaa, kun ei taaskaan ollut riittävän suurta palaa raidallista kangasta. Pitäis asetella toi reuna niin, ettei pohja näkyisi. Ois varmaan kivempi niin.

Noita käännettäviä pussukoita ompelin useampia eri kuoseista, kun niitä on niin helppo ja nopea tehdä. Ei niille vielä mitään käyttöä oo, mutta tuputan ne sitten vaikka jonkun kyläilijän mukaan, ellen niille itse mitään käyttöä keksi.

Nyt on kuulemma riennettävä Kingiä katsomaan. Rentoa loppuiltaa teille myös. Itsekin aion nyt hetken hengähtää.


4 kommenttia :

 1. Älä huoli, jos loma meni puuhaillessa - minä olen suurinpiirtein löhönnyt koko viikon - ja kaikki tuo on nyt sitten työn lomassa edessä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä lomissa on just se hankaluus, että ois ihanaa vaan oikeasti lomailla, mutta kun lomalla on niin oaljon enemmän aikaa ja energiaa tehdä kaikkea pakollista hommaa :)

   Poista
 2. Kiitos vaan pussukasta! se on tosi nätti ja nyt tekis mieli samanvärisiä verhoja...T: Mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kangas niin monta vuotta kaapissa, että tuskin tuota enää valmistetaankaan :)

   Poista