.

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

IltahämärässäNiin se taas meni sunnuntaipäivä. Siivotessa. Eikä siinä sinänsä mitään. Ainoa juttu, joka harmittaa on se, että valoisaan aikaan meillä ei koskaan oo koti kuvauskunnossa. Mutta kun siistiä on niin pienen hetken, on lopulta pakko räpsiä kuvat iltahämärässä ja muokata ne valoisammiksi rakeisuudesta huolimatta.Kuusi vaihtoi paikkaa tv-tasolta sohvan nurkkaan ja tulppaanit siirtyivät keittiön pöydältä olohuoneeseen. Samalla ne myös vähenivät. Ja lyhenivät. Omaan silmään siisteys on kuitenkin huomattavasti suurempaa vaihtelua kuin nää pari pientä juttua.

Mitenkäs teidän sunnuntai on sujunut? 


4 kommenttia :

 1. Samoissa merkeissä sujui meidänkin sunnuntai. Nyt kun miehellä oli viikonloppuvapaa niin täytyi hyödyntää siivousenergiaa. Ulkonakin oli aamusta niin pakkanen ettei sinne tarettu. Ihanasti aurinko porotti niin oli kyllä ihana tuijotella siistiä huushollia, sen hetken :D Hyvältä näyttää teidän koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Kiva kuulla, etten oo ainoa, jonka siivousurakka osui viikonloppuun. Meillä se tosin on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Täytyis ryhdistäytyä ja aloittaa heti aamusta, ettei mee kaikki valoisa aika imurin varressa :)

   Poista
 2. Aivan ihanat tulppaanit!

  Mä kans siivosin aamun, mut onneksi ehdin nauttia edes vähän kauniista päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ikinä jaksa aloittaa aamusta ja sitten menee koko päivä nurkkia puunatessa. Aamulla on niin ihana kipata kannullinen kahvia ihan rauhassa ja sitten onkin jo klo 12 :)
   Tulppaanit on kyllä kivoja. Itse en koskaan saa aikaiseksi ostaa, mutta onneksi välillä saa kiikuttaa kotiin kukkia töistä.

   Poista