.

maanantai 2. helmikuuta 2015

DIY: Suklaattomat rasiatTörmäsin eilen kirpparilla marmorikuvioisiin dc-fix-rulliin. Olivat jotain halpaversiota, joka näyttää marmorilta lähinnä tähän aikaan ulkona tarkasteltaessa, mutta ostin silti. Kahden metrin rulla kun maksoi vain 1,5€. Ei mulla tietenkään mitään käyttötarkoitusta mielessä ollut, mutta kyllä ne kaikenväriset on tähänkin mennessä saatu jonnekin kulutettua.


Pakko oli päästä johonkin testaamaan ja kaivelin kaappien kätköistä sopivaa teippailtavaa. Onneksi sieltä löytyi pari postikortin mentävää tyhjentynyttä suklaarasiaa, jotka teurastin surutta. Paperit päältä pois ja uutta pintaa tilalle.


En tietenkään halunnut kahta samanlaista, vaan kaivelin toiseen kaikki pienet jämäpalat.


Ja kuten jokaisen laatikon, rasian ja purkin kohdalla käy; ei näillekään mitään käyttötarkoitusta tai loppusijoituspaikkaa oo. Taidan siis laittaa laatikot laatikkoon ja laatikon kaappiin odottamaan ideaa.2 kommenttia :

  1. Kauniita tuli - ja kyllä niille vielä se käyttötarkoituskin löytyy;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Varmasti jossain vaiheessa saan nää hyötykäyttöön. Laatikoiden päällystäminen on niin hauskaa, ettei edes haittaa, vaikkei kaikille käyttöä keksisikään :)

      Poista