.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

DIY: Kankaat käyttöönSateinen ja harmaa keskiviikkopäivä on vierähtänyt ompelu-urakan parissa. Päätin taas pitkän tauon jälkeen jatkaa kangasvarastojen tyhjennysoperaatiota. Ideat vaan meinaa olla vähissä. Suurin osa kankaista on yli 50x50cm, eli niistä saa koristetyynyn toisen puolen, mutta juuri mitään ei ole riittävästi molempiin puoliin.


Räsymatto-kangas oli just yks niistä kankaista. Ostin sen kirpparilta varmaan lähes 2 vuotta sitten ja sinne se on jäänyt; kangaspinon uumeniin. Ei ollut tätäkään riittävästi, mutta toisen puolen tein eri kankaasta. Menee se näinkin.


Oisko sulla heittää joku kiva ompeluidea? Säilytyspussukoita ja tyynynpäällisiä ei viitsi ihan kaikista väsätä. Realistinen arvio kankaiden yhteismäärästä on noin 10 metria. Lisäksi mulla on joku kummallinen fiksaatio siitä, että pienetkin palaset täytyy yrittää hyödyntää jotenkin. Tätä menoa mä en saa ostaa uusia kankaita moneen vuoteen, koska tää pino ei kovin nopeasti pienene,

Nyt jatkan ompeluideoiden googlettamista. Nuori neiti on Mummilassa, joten nyt on poljettava kaasua, kun mahdollisuus on. Kivaa loppuiltaa!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti