.

maanantai 3. marraskuuta 2014

Visio oli erilainenKun sitä pääsääntöisesti räpeltää juttuja ihan omasta päästään, ei lopputulos oo aina ihan samanlainen kuin se visio, jota lähti toteuttamaan. Päätin nyt kuitenkin tän teille esitellä, kun kerran väsäsin. 


Perjantain telkkarimaratonin alussa päätin taas  keksiä jotain tekemistä käsilleni ja olohuoneen torkkupeitoista inspiroituneena päätin kokeilla pikaista pannulappuprojektia samalla kuviolla. Ei se ihan toiminut. Tuloksena oli surkea räpellys, jossa kuviot on aavistuksen vinossa. Täytyy tökätä tää jatkossa aina kattilan alle piiloon. 


Vahingosta viisastuneena päätin pysytellä jatkossa näissä kirjan ohjeilla tehdyissä kuvioissa. Mä en muuten vielä tiedä, mikä tästä tulee. Ehkä ompelen tähän vetoketjun ja joku voi saada raitapussukan vaikka joulupaketista. OMG, mainitsinko sanan joulu??


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Mun visio poikkesi niin paljon lopputuloksesta, ettei voi mitenkään tykätä. Kyllä tuolle varmaan silti käyttöä löytyy, vaikkei tulekaan olemaan esillä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Mun päässä se rasti-versio oli niin paljon hienompi, ettei lopputulos miellytä yhtään. Raidat onnistuu paljon paremmin.

   Poista