.

perjantai 7. marraskuuta 2014

Kuukausi kotonaTämäkään ei ole millään lailla maksettu mainos. Ja koko älytön rahasumma on maksettu ihan omasta pussista.
Päätin nyt kuukauden käyttökokemuksella vihdoinkin kertoa ensimmäisiä kokemuksia meille kotiutuneesta unelmasohvasta. Ei jotenkin voinut hirveästi hehkuttaa heti alussa, kun kokemusta oli joku 2 tuntia.
Tilaaminen Vepsäläiseltä onnistui helposti, vaikka mua oikeasti jännitti ihan älyttömästi, mitä tuli tilattua. Myymälässä ollut kokonaisuus oli niin täysin erilainen kuin tää mun valitsema, eikä ohjelman piirroskuva tietenkään ihan todellisuutta kertonut. 


Sain toimituspäivän tietooni pari päivää tilaamisen jälkeen ja se piti täydellisesti paikkansa. Onneksi myös mun visio sohvasta vastasi todellisuutta täydellisesti. Ainut, mikä yllätti, oli sohvan paino. Se näyttää niin kevyeltä, mutta painoi varmaan tuplasti sen, mitä vanha jättisohvamme.


Sohvan suojasin suihkimalla siihen suoja-aineen. Sen jälkeen sohvalle on kerran läikytetty appelsiinimehut ja pari kertaa oon hinkannut rätillä suklaatahroja ja muita mystisesti ilmestyneitä ruokatahroja. 


Jokainen tahra on saatu pois, eikä mun silmällä ainakaan pysty erottamaan mitään jälkiä. Tyynyjä en oo vielä pahemmin pöyhinyt, vaikka syytä näyttäis sillekin olevan. So far, so good. En oo löytänyt tähän mennessä vielä mitään moitittavaa.

Tällaisella hehkutuksella viikonloppuun ja Vain elämää duettojakson pariin. Rentouttavaa viikonloppua!

8 kommenttia :

 1. Nonni. Hieno sohva ja onnea uudesta ostoksesta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ainakin ensimmäisen kuukauden ajan oon ollut täydellisen tyytyväinen. Toivottavasti jatkossakin :)
   Ihanaa lauantaita teille <3

   Poista
 2. Sohva näyttää hyvältä!
  Rentoa viikonloppua sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan piti jahkailla, mutta uskon valinneeni oikein :)
   Kivaa viikonloppua teille myös <3

   Poista
 3. Todella hyvännäköinen sohva! :) Sisustus kuin sisustus sopii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kauan piti pähkäillä, mutta nyt on tyyliltään ja väriltään niin simppeli, ettei tosiaan pahemmin rajoita muita sisustusratkaisuja.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. Pitkään tätä itse sohvaa pähkäiltiin. Kangas on Linosa 11004. Toistaiseksi en ole löytänyt mitään moittimista itse sohvasta tai kankaasta. Toivottavasti tämä on nyt niin pitkäikäinen sijoitus kuin myyjä lupaili :)

   Poista