.

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

ViikonloppukuulumisiaHyvää isänpäivän iltaa. Onpa vierähtänyt taas viikonloppu vauhdilla. Pitkästä aikaa on saanut jännätä leijonapelejä ja karvas tappio kyllä syö nyt naista. 

Viikonloppuna oon virkannut ranteet mutkalla sen toivotun lattiatyynyn ja lisäksi yhden korin (taas). Onneksi alkaa trikookuteet olla vähissä ja saan hetkeksi unohtaa noi raskaammat projektit. 


Tänään liimailin taas korennot ruokapöydän päälle. Laitoin ne jo kertaalleen maalauksen jälkeen, mutta olinpas ostanut jotain supersurkeaa teippiä. Korennot lentelivät lattialle muutamassa päivässä. Kevyitä sydämentykytyksiä sai välillä, kun useampi lenteli alas samanaikaisesti aamuyön pimeinä tunteina. Toivottavasti nää nyt toisella teipillä pysyisivät.


Isänpäiväkortin (yhden niistä) laitoin jääkaapin oveen. Mä jotenkin luulen, että mun hankkimat lahjat tulevat vilahtamaan täällä blogin puolella jossain myöhemmässä vaiheessa, joten en jaksanut niitä nyt alkaa kuvailemaan.

Meillä vedettiin taas isänpäivä hyvin rennolla tyylillä ja kaupan valmiilla kakulla. Ihailen herkullisia isänpäiväleipomuksia ja kauniita kattauksia sitten kaikkien muiden blogeista. Mitenkäs teidän viikonloppu ja isänpäivä on sujunut? 2 kommenttia :

  1. Mieleenpainuva Isänpäivä on ollut....Lämpimin halauksin: M&P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti positiivisessa mielessä. Halaukset takaisin <3

      Poista