.

tiistai 11. marraskuuta 2014

LahjuksiaYllättäen taas, kun oli mahdollisuus kuvata keskellä päivää, ei täällä oo päivä kirkastunut hetkeksikään. Mä niin vihaan näitä pimeitä otoksia, jotka menee valoa lisäämällä ihan rakeisiksi ja epätarkoiksi. Päätin silti napsia kuvat, joten näillä mennään.

Vähän oli tällä kertaa ketunhäntä kainalossa isänpäivälahjan kanssa. Mun mielestä se oli nimittäin loistava tilaisuus testata ensimmäistä kertaa Nicolas Vahé:n kauniisti pakattuja herkkuja. Mä en oo aiemmin ostanut mitään tuotteita, koska niitä ei kovin kauaa oo tästä kaupungista saanut. 


Toi pieni kassi piti ostaa ihan muuten vaan, koska arvasin, että keksin sille jotain hyötykäyttöä. Sisällä on kankainen lokerikko, johon sujautin työtasolla majailevat laturit. Koko oli niille just sopiva, joskaan mun innovaatiota ei osattu hirveesti arvostaa.


Lahjapaketista paljastui kahvisiirappia ja suklaalevitettä, joita on testailtu vasta kertaalleen. Pakko kokeilla ainakin jätskin kanssa joku päivä. Kahvia ei kuulemma saa pilata millään sivumaulla, joten muita käyttövinkkejä otetaan mielellään vastaan.


6 kommenttia :

 1. Nicolas Vahen pakkaukset on kyllä niin namuja, että sortuu ostamaan melkein mitä vaan. Monta kertaa oon hypistellyt ja luultavasti ens kerralla lähtee jotain matkaan. Jos ei itelle, niin pukinkonttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös luulen, että näitä pakkauksia sujahtaa useampaan joulupakettiin. Kerrankin jotain kivaa ostettavaa ihmisille, joilla on jo kaikkea :)

   Poista
 2. Nicholas Vahen tuotteet on vain niin kauniita, ettei niitä meinaa raaskia käyttää :) Onneksi eivät kuitenkaan ole hirmusen kalliita niin pystyy ostamaan lisääkin kun vanhat loppuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta. Täytyy varmaan uusiokäyttää sitten pullot ja purnukat johonkin muuhun säilöntään. Eihän noita malta tyhjinäkään lasinkeräykseen laittaa :)

   Poista
 3. Vahen purkit ovat ihania! Ja onneksi niitä nyt saa ainakin Vaasassa Säteen kautta ja ehkä jostain muualtakin, joten joulupukin ei tarvitse lähteä kovin kauas lahjoja hankkimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä kaikki kivoissa pakkauksissa. Mä hain nämä Minun/Min-putiikista, jossa oli mun mielestä aika hyvä valikoima. Säde on mun menoille niin täysin väärässä suunnassa, ettei tuu juuri koskaan käytyä.

   Poista