.

tiistai 25. marraskuuta 2014

Aika hämärääHämärää on mm. kolmen päivän blogitauko. Lisäksi hämärää on meillä, koska tänään(kään) en oo nähnyt aurinkoa kertaakaan.


Lisäksi hämäriä ovat kuvat, sekä mitä ilmeisemmin myös kuvaaja, joka sai tänään lukea  Ikea family live -julkaisusta elävänsä meditatiivista arkea (???). Mä voisin vaikka vannoa, että mitään ihan näin korkealentoista en oo haastatteluun kirjoittanut.


Näiden edellä mainittujen lisäksi hämärää on se, että meillä on siivottu tänään. Tiistai on perinteisesti mun toinen maanantai, jolloin energiaa ei oo mihinkään ylimääräiseen.


Lisää hämäriä kuvia on tiedossa huomenna, koska kun kerran on siivottu, niin sitten on myös kuvattu. Ei tää siisteys huomiseen kestä.


Mitenkäs teidän viikonloppu vierähti ja miten uusi viikko on startannut?


4 kommenttia :

 1. Hämärillä fiiliksillä mennään myös täällä! Ankea on ollut taaas viikon aloitus, kylmää, kosteaa, pimeää, HARMAATA! Mutta kylläpä se on jo keskiviikkoon mennessä kerennyt rueta maistumaan tämäkin viikko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämäkin viikko taas vauhtiin lähti, vaikka startti oli nihkeä.
   Pirtsakkaa loppuviikkoa :)

   Poista
 2. Hämärää riittää täälläkin, välillä vois paistaa aurinko! Ja lunta, paljon lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sitä lunta kaipaa, mutta valoa ois kiva saada edes muutama tunti päivässä. Yritetään jaksaa rämpiä tämän harmauden läpi.

   Poista