.

maanantai 10. marraskuuta 2014

Aikansa kutakinNyt on virkattu viimeisetkin trikookuteet ja olo on sanalla sanoen helpottunut. En vaan saanut näiltäkään projekteilta mielenrauhaa ennen kuin kaikki kerät oli kadonneet. Eikä niiden rantapallon kokoisten pallojen säilöminen sellaisenaan oikein innostanut. Tää on siis tällä erää viimeinen trikookude-projekti. Ihan hetkeen en aio kyseistä materiaalia meille hankkia. Teki älyttömän hyvää mun krooniselle jännetuppitulehdukselle tää vääntäminen :)


Lattiatyyny oli tyttären toive omaan huoneeseen. Purkasin nimittäin sen ison, aiemmin  virkkaamani ns. tynnyrirahin ja jotain piti saada tilalle. 


Toisen puolen sain osittain vanhan rahin pohjasta. Nyt tää on jo matkannut loppusijoituspaikalleen ja mä oon siirtynyt ikuisuusprojektini; jämälankapeiton pariin. Ostin nimittäin eilen hervottoman ison säkillisen lankakeriä kirpparilta 4 eurolla. Kädet on ihan romuna, mutten osaa lopettaa. 

Tänä aamuna muuten viisi sudenkorentoa oli lennähtänyt keittiön lattialle. Sen jälkeen lennähtivät surkeat teippirullat roskikseen. Itse aion lennähtää lähipäivinä sellaiseen kauppaan, josta saa sitä oikeesti hyvää 2-puoliteippiä. Tuli taas todettua, ettei halpaa ja hyvää oo olemassakaan.

Kuinkas teidän viikko on startannut?

4 kommenttia :

 1. Oi, tosi makee tyyny! Tykkään! :) Viikko starttasi silmät ristissä ja vähillä yöunilla, joten nyt ajoissa nukkuun. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti nyt on paremmat yöunet takana :)

   Poista
 2. Kiva tyyny ja varmasti tarpeeseen lastenhuoneessa. Trikookuteen virkkaaminen on kivaa, mutta kyllä käsissä ja ranteissa tuntuu jälkeenpäin. Kun löydät hyvän kaksipuoleisen teipin, niin vinkkaa ihmeessä. Olen meinaan metsästellyt sellaista ja oikein miukään ei tunnu pitävän siellä missä olisi tarkoitus, mutta toisiin paikkoihin sitten taas jämähtää kuin tauti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trikookuteesta saa kyllä nopeasti valmista, mutta kyllä sen virkkaaminen ihan työstä käy :)

   3M-teippi pitää hyvin. Meillä on sillä kiinni kaikki kollaasiseinän pienemmät taulut ja sisustuskirjaimet. Sen mukana lähtee kyllä sitten maalitkin, mutta jos tarkoituksena ei oo poistaa vuosiin, niin tuota suosittelen. Ei vaan joka paikasta löydy, jonka vuoksi mäkin oon sortunt surkeisiin vaihtoehtoihin.

   Poista