.

maanantai 17. marraskuuta 2014

Vaihtelu virkistäis



On taas se surkuhupaisa tilanne päällä. Siis se, kun alkaa kaipaamaan jotain pientä muutosta, muttei osaa toteuttaa mitään kivaa. Pölyjä pyyhkiessä kokeilin napata pari taulua pois olohuoneen Lack-hyllyiltä. Sen jälkeen ne jäljelle jääneet alkoivat näyttää ihan typeriltä. Sitten nappasin nekin pois ja nyt molemmat alahyllyt on niin tyhjät, että näyttävät ihan hirveiltä. 


Tää tyyppi bokseineen saa jatkossakin jäädä. Yllättävän usein sopii tää asentokin mun fiilikseen, joten en just nyt jaksa sitäkään vaihtaa. Myös valkoinen A-valokirjain nököttää paikoillaan. Ja ylähyllyltä lähti vaan ne taulut, mutta nyt ne laatikot näyttää liian tummilta, kun kaikki muut tummat jutut (siis ne taulut) on poissa.


Myös nää saavat jäädä. Mutta muuten mulla on nyt täysin hukassa, mitä mä tän kanssa teen.


Tää on tilanne tällä hetkellä. Alapuolella tv-tason päällä on pinottuna ne taulut ja kourassa roikkuneet puuhelmet. Voi, kun osais tehdä sellaisia kivoja asetelmia, jotka syntyis ihan vaan vahingossa laatikoiden pohjalta löytyneistä tavaroista ja näyttäis ihan pirun hienolta. 

Kalenterikello on muuten odotellut kesästä saakka seinälle pääsemistään. Ei oo vaan vielä saatu aikaiseksi. On vielä turhan tuoreessa muistissa tän seinän edellinen porauskerta hyllyjen romahduksineen, joten ehkä se voi nököttää tossa vielä jonkin aikaa. Tää oli itse asiassa silloin myös agendalla, mutta jotenkin kummasti se unohtui, kun kello oli tuhansina päreinä pitkin sirpaleiden ja kukkamullan peittämää lattiaa. Tekevälle sattuu. Mutta nyt mä meen jatkamaan pähkäilyä ja tavaroiden pyörittämistä. 

Kivaa alkanutta viikkoa. 


8 kommenttia :

 1. Ajattele - kuin tyhjä kangas, johon voi loihtia mitä vaan! Meillä kun on joka seinä tauluja täynnä, niin mitään ei voi muuttaa ellei sitten saa uusia seiniä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toikin on kyllä totta. Mä oon vaan tosi huono näissä jutuissa. Ja kun harvoin vaihtelee, on silmä niin tottunut vanhaan, että kaikki erilainen näyttää kummalliselta :)

   Poista
 2. Hyvähän toi on noinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän se on turhan tyhjä mun makuun. Ihan niinku ois homma jäänyt kesken. Ja sitähän se onkin :)

   Poista
 3. Tiedän tunteen. Seisoin eilen kaks tuntia kotona ja tuijotin muutamaa asetelmaa ja en tykänny, vaihdoin ja vaihdoin ja viimein löysin sellasen ratkasun joka nyt toistaseks saa jäädä :) Välillä ei vaan oikein onnistu ja sit toiseks mulla on ihan varmasti nyt liikaa aikaa ajatella. Mutta hei, siellä näyttää tosi kauniilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On nää suuria ongelmia :) Hyvä, että löysit mieluisan ratkaisun. Mä jatkat tuskailua tänään.

   Poista
 4. Minä kanssa viilailen asetelmia kotona niin että heikompaa hirvittäisi :D ja onhan se turhauttavaa, kun ei osu kohdalleen, vaikka idea on päässä tosi hieno. Useimmiten jaksan katsella asetelmia, jotka ovat tiiviitä ja joilla on selkeä välimatka toisiin asetelmiin ja jokainen niistä muodostaa oman juttunsa mutta nivoutuu kuitenkin yhteen. Helppoa, juuei... Mutta ajattelin ehdottaa, että mitäs jos kokeilet useamman Hayn laatikon omaksi ryhmäkseen ja puiset jutut jotenkin omaksi ryhmäkseen jne (en kyllä yhtään tiedä miltä näyttäisi, mutta tuosta voisi lähteä hakemaan uutta ilmettä, jota sitten katselee ja muuntelee). Kaikki jututhan hyllyilläsi sopivat yhteen ilman samanlaisten juttujen ryhmittämistä mutta ainahan voi kokeilla. Taulutkin voisivat olla oma tiivis juttunsa yhdessä tai kahdessa kohtaa. Ja lopulta kun on liian harmoonista niin "rikkoo" sitä jotenkin esineitä sekoittamalla, saa kivaa puuhaa moneksi illaksi, nimim. kokemusta on. :)
  Terkuin vakkarilukija, se joka harvoin kommentoi, taisin eteispostaukseen jotain ehdottaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon laiska vaihtelemaan, mutta johtuu just siitä, kun ei taidot ja visiot kohtaa ja lopulta iskee epätoivo ja turhautuminen. Suuret on murheet ja ongelmat mullakin :)
   Kiitos näistä ideoista. Ihan pakko kokeilla estata, kunhan ehdin ja saan aikaiseksi. Taulut kiikutin just muualle, mutta niitä tässä taloudessa riittää.
   Kiva, kun kommentoit. Ihanaa loppuviikkoa :)

   Poista