.

lauantai 1. marraskuuta 2014

Nallen synttärijuhlatTänään Iia-nalle sitten täytti 6 vuotta. Synttärisankari istui ruokalappu kaulassa pöydässä jo tunteja ennen juhlia. Otettiin juhlan kunniaksi ekaa kertaa käyttöön kesällä Prisman ale-korista löytynyt pöytäliinakin. Vähän se on meidän pöytään suuri, mutta kiva kuitenkin.


Synttärisankarin äiti tietenkin teki kakun. Tai ainakin koristeli sen. Mä pääsin tällä kertaa vähän helpommalla. Selkeesti on nallen kuva kakussakin.


Pupu oli tällä kertaa ainoa kaverivieras. Onneksi sille ei tarvinnut kattaa erikseen.Tää puhallus vähän jännitti sivustakatsojaa, mutta selvittiin siitäkin kärähtämättä. Nyt on juhlat tältä päivältä juhlittu. Lahjat oli mieluisia ja kakku syömäkelpoista. Ihanaa, että on vasta lauantai. Taidan laittaa pitkästä aikaa saunan päälle.

Rentoa lauantai-iltaa teille myös.6 kommenttia :

 1. Ihana postaus! Muistan kun pienenä mun serkulla oli nukke, joka oli niin kulahtanut, likainen ja toinen silmä irti ym. mutta koskaan sitä ei saanut pestä tai ommella. Kerran se sitten jäi metroon ja sitä etsittiin ja kyseltiin, muistaakseni lehteenkin laittoivat ilmoituksen :D nukkea ei löytynyt ja uusi samanlainen ei kelvannut. On ne rakkaita pehmoleluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten suuri suru siellä on varmasti nuken vuoksi ollut.
   On noi jotkut lelut niin rakkaita. Meilläkin nyt valitetaan, ettei nalle tuoksu ihanalle, kun on pesty, mutta pakko se on kerran vuodessa edes pestä :)

   Poista
 2. Myöhäiset onnittelut Iialle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut välitetty eteenpäin :) Kiitos ja kivaa alkanutta marraskuuta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Iia on kyllä melkein neljäs perheenjäsen; aina mukana :)

   Poista