.

torstai 6. marraskuuta 2014

CopycatMeillä luettiin taas vähän sisustuslehtiä perheen naisväen voimin. Neiti bongasi Dekosta lastenhuoneen, jossa oli seinässä pieniä palloja. Menin sitten mainitsemaan, että onhan meilläkin niitä pallotarroja, joilla aiemmin koristeltiin saippuapulloja. Siitä se ajatus sitten lähti.


Näähän on siis niitä maalitaulujen peitetarroja (kai näillä joku nimikin on, mutten sitä tiedä). Idean bongasin joskus kauan sitten jostain blogista, jota en tietenkään muista, mutta jo silloin aloin metsästää näitä varastooni.


Tarroissa on se kiva puoli, että ne voi aina nyppiä pois. Hetkeen ei tarvitse siihen ryhtyä, koska huoneen asukas oli lopputulokseen tyytyväinen. Meillä on taas sisustuskärpänen puraissut jälkikasvuakin ja mun pitäis kuulemma seuraavaksi virkata trikookuteesta lattiatyyny. Nyt kuppi kahvia ja sitten koukku kouraan.

Onneksi huomenna on perjantai!!5 kommenttia :

 1. Älä ota vakavasti, voi voi tuota kammotusjulistetta tuossa muuten niin kivassa huoneessa ;) Nuorten neitien sisustusmaku ei vaan mene yksiin mammojen maun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt jo ihan tyytyväinen. Olihan meillä sekin aika, kun seinäpintaa ei pahemmin Robin ja Cheek-julisteiden alta näkynytkään. Nyt tää on ainoa :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Mistä (ja miltä osastolta) sä ostit noita maalitaulu tarroja? Millähä nimellä ne on... Aika hyvä idea olis vaan meidänki pojan huoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan itse itselleni. Löysinkin oikeat googlen hakusanat ja paikkatarroja noi on ja eräliikkeet. Pitääki tsekata tänään Hong Kongissa käydessä niide eräosasto...

   Poista
  2. Sä oot ollut nopea löytämään vastauksen :) Lisäksi mä oon ollut vähän hidas vastaamaan kommentteihin. Toivottavasti löydät tarroja. Mä löysin omani Kärkkäiseltä.

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista