.

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pääsiäisjuttuja

Kivaa pääsiäistä! Täälläkin on trullit saaneet kierroksensa tehtyä. Omat oksat on vaihtuneet värikkäämpiin versioihin ja karkkia on jaettu omasta kassista pikkunoitien koreihin. Oma trulli kantoi kotiin kassillisen palkkaa ja lähipäivät taitaakin mennä jonkinasteisessa sokerihumalassa. Koulusta tuotiin myös muutama pääsiäisaskartelu, jotka piti tietenkin laittaa esille. Eniten kuitenkin rakastuin massasta muovailtuun nalleen, joka oli pakko saada heti olohuoneen pöydälle. Aavistuksen se kaipasi tukea, mutta kuvun alla nalle pysyy hienosti pystyssä.

Miten teidän pääsiäinen on tähän asti sujunut?4 kommenttia :

 1. Meillä sokerihumala saavutettiin viime sunnuntaina :D Ihania pääsiäisjuttuja! Nalle on söpis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei oo vieläkään karkit loppuneet. Pitää varmaan skipata ens viikonlopun karkkipäivä, jos noi riittää koko viikon :)
   Nalle on kyllä niin symppis, että saa toistaiseksi nököttää pöydällä.

   Poista
 2. Meillä täällä Oulussa virvotaan palmusunnuntaina. Yks naapuri oli kehittänyt tänä vuonna itsepalvelupisteen. Mahdan tehdä ensi vuonna saman, ollaan nimittäin hyvin usein työhommilla näin kevään viikonloppuna. Täällä siis lankalauantaita vietetty siivoten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon monena vuonna miettinyt itsepalvelupistettä, mutta en tiedä, häviäiskö kaikki palkat ekojen trullien mukaan. En oo vielä uskaltanut kokeilla.

   Poista