.

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kauniita käyttöesineitä ja laadukkaita lahjaideoita


Salkarin sisustus- ja lahjatavaroiden Pop-Up Shop on kyllä vierailun arvoinen paikka.  Mun oli ollut tarkoitus poiketa täällä jo aiemmin, mutten ollut ehtinyt. Onneksi pääsin nyt Blogivaasan naisten kanssa tutkimaan tuotteita ihan rauhassa.

Liiketila on täynnä kotimaista ja skandinaavista designia, herkullisia värejä ja kauniita kekseliäitä tuotteita. Tästä liikkeestä löytyy muuten myös Ukko Schnapps, joka taitaa olla jokaisen pohjalaismiehen must have-juttu. Tuotteet kun valmistetaan ihan kotinurkilla. Kerrankin mulla on joku kiva lahjaidea isännälle takataskussa (ei sentään vielä sananmukaisesti).
Taisin vähän rakastua noihin Balmuirin lakanoihin ja Magisson kylmenevään kaatimeen. Toi kaadin ois ihan loistava lisä kesäiseen kahvipöytään maidolle. Sagaformin tuotteet on aina miellyttäneet mun silmää, mutta tällä kertaa ihastuin erityisesti Green-sarjan yrtti- ja kasvatusruukkuihin. Jos mä onnistun nyt kovalla yrityksellä hankkimaan itselleni vähän vihreämmän peukalon, niin maltan ehkä ostaa ainakin yhden tällaisen. 

Jos liikut Vaasan suunnalla, suosittelen lämpimästi poikkeamaan paikan päällä Rewell Centerissä. Onneksi suurin osa tuotteista on ostettavissa myös verkkokaupasta, joten klikkaa ihmeessä itsesi tutkimaan valikoimaa.

P.s. Juteltiin porukalla myymälässä siitä, ettei esimerkiksi Balmuiria ja Magissoa läheskään kaikki tunnista kotimaisiksi. Yllätyitkö sä tästä tiedosta?


2 kommenttia :

 1. Mä yllätyin. Luulin, että molemmat on esim. Italiasta :) Harmittaa vähän, kun en päässy mukaan. Toisaalta, arvasin oikein.. että kannattaa vaan mennä töihin, olis muuten tullu kalliiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ostanut mitään, mutta aion kyllä poiketa joku päivä ostoksille. Piti muutama päivä ensin funtsia, että mitä sitä muka tarttis :)
   Toivottavasti törmätään taas pian jossain. Ei oo hetkeen nähtykään.

   Leppoisaa sunnuntaita :)

   Poista