.

maanantai 7. maaliskuuta 2016

DIY: Kasvi kangaskoriin??..ainakin hetkellisesti. Ompelin viikonloppuna kangaspussin viherkasville, mutta jotenkin se ei nyt vaan mun silmää miellytä. Joku yksivärinen kangas saattaisi toimia tässä paremmin, mutta sellaista markiisia ei mun kätköistä löytynyt. Tää kuosi valikoitui ihan siitä syystä, että laatikosta löytynyt palanen oli tarkoitukseen täydellisen kokoinen.


Eilen tää särki mun sisustussilmää niin pahasti, että tartuin pienen tauon jälkeen virkkuukoukkuun ja aloin väkertää omaa versiota aiemmin tyynyissä käytetystä Suomu-ohjeesta ruukkupussin muotoon.


Homma alkaa olla päättelyä vaille valmis, mutta jännästi mun inspis loppuu aina just siinä vaiheessa. Päättely nyt vaan on kaikkien lankahommien kettumaisin työvaihe. Odottelen illan inspiraation paluuta. Ehkäpä jo huomenna pääsen testailemaan, onko tää vaihtoehto yhtään ensimmäistä parempi. Ei oo helppoa tää sisustajan elämä :)

Mitäs teille kuuluu? Toivottavasti uusi viikko on startannut kivasti. Täällä on niin räntäsateista ja harmaata, että ilta kuluu erittäin kivasti just sohvannurkassa koukku kourassa tai kahvikupin ääressä sisustuslehtiä selaillen. 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti