.

tiistai 15. maaliskuuta 2016

DIY: HöyhenmuniaNyt on vuorossa varsinaiset kovan onnen pääsiäismunat. Ensin ne levähtivät pitkin katua kauppakassista. Suurin osa onneksi selvisi kolahduksesta kunnossa. Saattoivat tosin vähän traumatisoitua siitä vyöryn aiheuttamasta monimuotoisesta sadattelusta.

Mun kauan etsimät höyhenet taas näyttivät pussissa tosi näteiltä, mutta totuus oli vähän toista. Höyhenet oli ilmeisesti kynitty vähän reippaammalla otteella, eikä pussissa ollut yhtäkään kokonaan siistiä höyhentä. Yritin sukia haituvia suoraan kaikilla keksimilläni keinoilla, muttei lopputulos ollut ihan sitä, mitä kuvittelin.Lopuksi onnistuin vielä kiinnittämään yhden munan servettilakalla kuivumisalustaansa kiinni. Aina ei tosiaankaan mee ihan niinkuin Strömsössä. Onneksi pääsiäiskoristelut ei oo koskaan olleet mulle turhan tärkeitä, joten en nyt munafiaskosta mieltäni pahoittanut. Onneksi nuoren neidin värikkäät timanttimunat onnistuivat hienosti :)


4 kommenttia :

 1. Ihania! Pakko kopsata tämä idea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät sileämmät höyhenet. Homma on sinänsä helppo ja nopea, mutta ei niitä pörröisiä höyheniä kyllä kovin nätisti saa laitettua :)

   Poista
 2. Super-hienoja! Mä en kyllä sais taatusti onnistumaan jos se meinaa vastustaa konkarillakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nää on oikeesti tosi helppo tehdä, jos vaan on sileät höyhenet. Mun pussissa oli niin kärsineitä yksilöitä, että piti pahimmat kohdat saksia pois.

   Poista