.

perjantai 4. maaliskuuta 2016

Mahdottoman kiva myyntipakkausEn edes kehdannut laittaa otsikkoon perinteistä DIY-tunnistetta, kun "projekti" vaati tasan yhden postikortin kiinnityksen liimaamalla. Joskus se riittää tekemään roskasta kivan käyttöesineen. On toi Borgin Björn nimittäin keksinyt pakata sukkansa ja alusvaatteensa (ei onneksi hänen omiaan) myyntiin niin kivoihin laatikoihin, että pakkohan semmonen oli uusiokäyttöön ottaa.


Päällä oli sen verran tiukasti liimattu tarra, ettei laatikko ihan sellaisenaan kelvannut, mutta onneksi kaappien kätköistä löytyy kattava valikoima postikortteja. Beanie On Helinan kirahvikortti valikoitui tähän pelkästään värimaailmansa perusteella.Tulisipa useammin vastaan näin kivoja myyntipakkauksia. Nää oli vielä niin paksua ja tukevaa pahvia, että useammasta vois rakentaa vaikka pienen laatikoston työpöydälle. Harmi, että niillä sukillakin oli sen verran hyvä hinta, ettei nyt ihan pelkästään kivojen pakkausten takia viitsi alkaa hamstraamaan. Taitais sen laatikoston saada valmiina edullisemmin.

Vaikuttaako myyntipakkaus sun ostopäätökseen? Mä kyllä valitsen kahdesta suunnilleen saman hintaisesta ja samantyyppisestä vaihtoehdosta usein pakkauksen perusteella. Kivat purkit ja laatikot kun vaan ovat mun suuri heikkous. 
Odottelen edelleen markkinoille jotain kaunista voipakkausta. Ja tyylikkäämpiä maitopurkkeja :)2 kommenttia :

 1. Voi ihana, mikä boksi! Ja mahtava toi kortti.. tosi hellyttävä! Lasten myötä mäkin oon ymmärtänyt ruveta säästämään pakkauksia. Niistä syntyy aina jotain hienoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä säästetään tyttären toimesta jo välillä vähän liikaakin pakkauksia :)
   Tää laatikko oli kyllä niin kiva, että mulle ois kelvannut useampikin. Oli vielä kivoja erilaisia väriyhdistelmiä ja eri kokoisia laatikoita.

   Poista