.

lauantai 5. maaliskuuta 2016

DIY: Paperikassista suojapussitSijoitin eilisellä lähikauppareissulla hurjat 6 euroa kahteen viherkasviin. Ton verran voi ihan hyvin maksaa kasveista, vaikkei niiden elinikäodotus hurjan pitkä meillä olekaan. Tänään sitten tajusin, että eihän mulla oo niille mitään kivoja ja sopivan kokoisia suojaruukkuja.  Onneksi mulla oli kuitenkin yks kaupan paperikassi.


Saksin kassin pituussuunnassa puoliksi. Koska kassi oli melkein musta, päätin kääntää sen ylösalaisin. Vaaleampi look miellytti tällä kertaa enemmän. Sitten taittelin ja saksin kassin puolikkaan sopivan kokoiseksi ja teippasin kasaan.


Halusin pusseista vähän eri kokoiset ja näköiset, koska se jotenkin miellytti mun silmää enemmän. Nyt tosin mietin, pitäiskö noita rypistellä vielä enemmän, jotta suorat taitokset ei pistäisi niin pahasti silmään. 

Paperipussit ja kangaspussukat on kyllä suojaruukkujen korvikkeena kivoja. Halpaa vaihtelua, eikä säilyttäminen vie juurikaan tilaa. Taidan hurauttaa varjoviikunallekin jonkun kangaspussukan illan ratoksi. Logottomia paperikasseja kun ei tähän hätään kaapista enempää löytynyt.

Leppoisaa lauantaita!


P.s. Oothan osallistunut jo arvontaan :)4 kommenttia :

 1. Kivan näköiset. :) Mä voisin taiteilla tuollaiset tekokasveille, koska aitoja en saa pidettyä hengissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaa mullakin nää kasvit kiertää kaupasta kompostiin sellaista tahtia, ettei ruukkuihin viitsi euroja sijoittaa :)
   Tää paperipussien vääntäminen on helppoa, halpaa ja nopeaa hommaa.

   Poista
 2. Hianot!
  Iloista alkavaa viikkoa sinne! :)

  VastaaPoista