.

maanantai 14. maaliskuuta 2016

DIY: Virkattu säilytyspussiVihdoin päästään taas asiasta kukkaruukkuun. Ensin turvalonkerot syrjäyttivät uusimman ruukkupussiversion esittelyn ja eilen päätin, ettei sisustusjutuilla ollutkaan niin suurta merkitystä. Istuin nimittäin koneelle postausta kirjoittamaan just silloin, kun surullinen uutinen lävähti lööppeihin ja sai näin turhamaisista jutuista postaamisen tuntumaan väärältä.Parissa päivässä silmä on muutokseen sen verran tottunut, että tää versio saa nyt toistaiseksi jäädä käyttöön. On se kyllä jännä juttu, miten sitä tottuu tiettyihin sisustusjuttuihin niin täysin, että pienikin muutos vaatii välillä totuttelua ennen kuin osaa sanoa, onko muutos kiva vai ei. 

Nyt meen väsäilemään pitkästä aikaa jotain askartelujuttuja. Iski inspis. Mukavaa alkanutta viikkoa teille myös.4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kuvioon en oo täysin tyytyväinen, mutta oli pakko soveltaa, kun halusin vain kahta väriä. On se kuitenkin mun silmään edellistä ommeltua versiota kivempi.

   Poista
 2. Onpas ihana! <3 vastaavaa olen miettinyt, mutta tuo kuvio..ei vielä ole ihan kuviovirkkaus hallussa :D harjoittelua, harjoittelua tarvitsisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä se lähtee sujumaan, kun vaan aloittaa helpoilla ja selkeillä ohjeilla. Mä ainakin turhaudun sellaisista ohjeista, joiden seuraaminen on tuskallisen hankalaa ja työlästä.

   Poista