.

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kuri ja järjestysTyöpiste on jälleen palautettu järjestykseen. Kurittomat tavarat aina valtaavat kaiken pöytätilan ihan huomaamatta. Osaltaan sitä selittää varmasti sijainti eteisessä. Tähän on ihan liian helppo kaikkien pipojen, avainten kuittien ja kolikoiden heittäytyä lojumaan.


Samalla laitoin työpistettä muutenkin vähän uuteen kuosiin. Allekirjoittanut nimittäin sortui taas ostamaan laatikoita. Eihän noita Hay:n bokseja voi vastustaa. Nyt meillä siis asustaa sama seitsemän boksin setti molemmissa väreissä.


Lagerhausin ruutulaatikkoon sain mahdutettua kaikki teipit ja lasipurkitkin sain sullottua keittiön kaappeihin uutta käyttötarkoitusta odottamaan.


Vähän alkoi näiden kuvien myötä häiritä toi läppärin johto. Täytyy ehkä tuunailla se kivemmaksi, kun ei oo järkevää sitä melkein päivittäin ton kummemmin asetella.
Kyllä voi ihminen oikeesti olla käsittämättömän fiiliksisissä laatikoista. Välillä sitä tuntee itsensä vähintäänkin oudoksi, kuten esimerkiksi eilen, kun järjestelin pieniä laatikoita isojen laatikoiden sisään, jotta sain kaikki mahtumaan jonnekin.

Ja eihän tää tosiaan oo mun ainoa addiktio. Hämmästyin yks päivä tajutessani, että mulla on hyllyissä ja kaapeissa toistakymmentä täysin tyhjää peltipurkkia. Ehkä mun pitäis hankkia niillekin joku iso laatikko ;)

Ihanaa sunnuntaita. Tänään kannustetaan Leijonat voittoon! Mua jännittää jo nyt niin paljon, etten osaa keskittyä kunnolla mihinkään.


6 kommenttia :

 1. On noi Hayn laatikot kauniita :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat. Ja mä tykkään erityisesti siitä, että noi on niin jämäkät. Voi laittaa ihan kunnolla tavaraa sisään ja pysyvät silti muodossaan.

   Poista
 2. Onneksi Suomi pääsee kuitenkin välieriin, kun sillä on kisoissa jo oiva määrä maaleja! Sanoivat, että vaikka Kanada voittaisi 7-0, niin silti päästään välieriin. Mut toivotaan kuitenkin, että Leijonat pärjää tässä matsissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja seuraavaksi vastassa Ruotsi. Voi kamalaa, mikä jännitysnäytelmä taas tulossa :)

   Poista
 3. Etsiskelin inspiraatiota työpistettä varten ja eksyin tänne. Tosi kiva blogi ja työpiste, ihana tuo korkkitaulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi :)
   Muistitaulu on tuunattu itse euron kirpparilöydöstä. Koko projekti on kuvattu täällä: http://kotikolmio.blogspot.fi/2013/10/hullu-jalleen-toita-teki.html
   Toivottavasti poikkeat uudelleenkin :)

   Poista