.

torstai 20. helmikuuta 2014

And the winner is...Ensimmäiseksi haluan kiittää teitä kaikkia kivoista kommenteistanne sekä onnitteluistanne, joita oli ilo arvontapostauksen alta lukea. Mulla on varmaan maailman parhaat lukijat. Lämmin ja nöyrä kiitos teille jokaiselle <3

Arvonta-aika on siis päättynyt ja arvonta suoritettu. Kommentit siirsin Exceliin ja annoin jälleen random.org:in toimia onnettarena.


Tällä kertaa onnettaren suosikiksi valikoitui kommentti numero 117, jonka takaa paljastui nimimerkki: Peppe H. Paljon onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille (seuraavakin arpajaispalkinto on muuten jo hankittuna).

Otatko Peppe minuun yhteyttä joko blogin Facebook-sivujen tai Kotikolmion yhteydenottolomakkeen kautta, niin saadaan paketti matkaan.


Parissa kommentissa oli myös kyselty viivoittimen alkuperää. Se on kotiutettu Helsingin Tigerista, eikä ollut hinnalla pilattu. Ellen ihan väärin muista, niin näitä ei ainakaan viime viikolla ollut Kampin myymälässä, mutta Asematunnelista löytyi.

Ihanaa torstai-iltaa. Huomenna jännätäänkin taas Leijonien peliä Ruotsia vastaan. Sykkeet nousee jo pelkästä ajatuksesta :)

6 kommenttia :