.

lauantai 1. helmikuuta 2014

Meni hermot.....itseeni. Monet on kommentoineet, että mä oon niin ahkera ja jaksan koko ajan väsätä kaikkea. Totuus on kuitenkin melko usein toinen. Jotkut projektit vaan kestää ja kestää, enkä saa aikaiseksi edes hankkia tarvittavia värkkejä. Se onkin yleensä mun suurin ongelma.

Maalikauppaan ei huvita mennä, ellei just sillon huvita maalata. Ja sit kun ois maalausinspis, niin sitä maalia ei oo ja koko fiilis menee sit siinä :)

Niinpä Uten Silo päätyi tänään maalaamattomalle seinälle vanhojen magneettimaaliraitojen päälle, vaikkei se siihen sovi yhtään. Ajattelin sen kuitenkin olevan paremmassa turvassa tossa seinällä, kuin nojailemassa seinään meidän makkarin lattialla. Ensin laitoin sen tollaiselle käytön kannalta optimaaliselle korkeudelle, mutta jouduin siirtämään. Näytti nimittäin tosi typerältä, kun tää oli noin 20cm alempana kuin vieressä olevien keittiönkaappien alareuna.


Ei toi onneksi edelleenkään mitenkään älyttömän korkealla oo ja kyllä se näyttää paljon paremmalta samassa linjassa. Tässäkin vaan taitaa nyt käydä tää perinteinen, että yks hankinta johtaa toiseen.


Eikös toi Mixrack näytä teidänkin mielestä nyt ihan liian kapealta ton siilon alla? Mun mielestä se tarvii nyt ehdottomasti viereen toisen samanlaisen. Täytyis vaan jaksaa mitata, et mahtuisko ne tohon.Ja toi seinän maalaus saa nyt oikeesti odottaa mun talvilomaan. En tosin vielä tiedä, koska se on, mutta tänä vuonna kuitenkin.

Kivaa lauantai-illan jatkoa teille. Mä aion nyt ottaa hyvän asennon sohvalla ja olla loppuillan tekemättä mitään.


10 kommenttia :

 1. Ihana, ihana ja ihana. Ja just ihana juuri tuossa. Sanoinko jo Ihana???? Mulle kans tuollainen räkki. Ai niin, ei se mahu mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän yhteinen ikuisuusongelma :) On se siilo ihana. Yks ikuisuushaave vähemmän.

   Poista
 2. Mun mielestä noi raidat on yli kivat tossa alla. Älä jaksa maalata niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin olla nyt stressaamatta niistä. Kun ei jaksa, niin ei jaksa. Kiva kuulla, ettei ne sun mielestä niin kamalat oo :)

   Poista
  2. Munki mielestä just sopii ku tossa alla on noi raidat :)

   Poista
  3. Ehkä mun oma arviointikyky on vähän kieroutunut, kun oon noita fiilispohjalta sutaistuja raitoja katsellut tossa 6 vuotta :) Kiva, ettei ne sunkaan mielestä oo ihan hirveet.

   Poista
 3. Raidat on kuule tuossa oikein jees, maalaat kun on fiilistä! Ja kyllä sä saat aikaan aivan mahdottomasti, pitää vaan kato olla ittelleen armollinen. :)
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissain asioissa mä otan kauheet paineet siitä, että asioiden pitäis tapahtua heti. Nyt oon kuitenkin aloittanut tän isompien projektien siirtämisen lomiin, joten tiedossa on melkoista työleiriä. Ellen sit taas siirrä seuraavalle lomalle :)
   Kivaa alkanutta viikkoa teille myös.

   Poista