.

tiistai 25. helmikuuta 2014

Avulias blogiystäväTilasin jokin aika sitten vaasalaisen Aveon verkkokaupasta jo pitkään haaveilemani Ferm Livingin kangaskorin. Tää on vilahdellut mun haavelistoilla blogin puolellakin jo viime vuonna, mutten oo vaan saanut hankittua. 


Ihanainen Susanna Huvikumpu Living-blogista kiikutti ostokseni mulle (tai siis avuliaalle työkaverilleni) töihin (koska allekirjoittanut oli röyhkeästi livistänyt töistä etuajassa jännittämään Suomen peliä), koska laiska ja saamaton bloggari ei saanut ostostaan noudettua auton- ja ajankäytöllisten ongelmiensa takia. Kiitos Susanna vielä tätäkin kautta <3


On se vaan ihana. Heti mä tosin aloin miettiä, et a) mitä mä tänne laittaisin... ja b) mihin mä tän laittaisin...


Mut sit kun mä napsin näitä kuvia, niin sekin ongelma ratkesi ihan itsekseen.
Eli a) koriin laitetaan lapsi, joko jalat tai pää edellä. Molemmat käy... ja se b) mä en itse asiassa enää näe koko koria. Se tais löytää jo paikkansa jostain :)

Mä lähden nyt etsimään ostostani. Kivaa illanjatkoa teille!16 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On se. Joskus pitää kotiuttaa haaveita, vaikkei hankinta tälläkään kertaa ollut tarpeella perusteltu :)

   Poista
 2. Kaunis kori ja taisi teillä, joku muukin siitä pitää..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kummasti mun sisustushankinnat pitäis nykyään aina tuplata, koska nuori neiti omii kaiken.

   Poista
 3. Ferm Living ei ole mua pettänyt vielä koskaan, nämä on niin kauniita :) Meillä varmasti lapset ottais omakseen myös ja pää edellä yrittäisivät molemmat sisälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla kaikilla lapsilla noi samat mielenkiinnon kohteet :) Meillä ei kovin paljon oo Ferm Livingin tuotteita, mutta inspiraatiota oon niistä ammentanut todella paljon.

   Poista
 4. Kaunis kori ja ihana Susanna :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kori ja sopii teille tai siis tytölle. :) Susanna on kultainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan koko tyttö enää koriin mahtunut :) Ihan mielettömän hienoa, että blogin kautta on löytynyt kaikkia kivoja ihmisiä.

   Poista
 6. Oi miten ihana kori, tollaselle olis tarvetta täälläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on haaveiltu pitkään. Nyt vaan tuntuu, etten maltakaan säilöä siihen lehtiä (kuten ensin ajattelin), etteivät ne värjää koria sisältä.

   Poista
 7. Ha haa, ihan huippu kiva kori! Tuo lapsi korissahan onkin kätevä ;) Voisin just kuvitella, että meidänkin tytöt menis koriin piiloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vieläkään saanut koria mihinkään varsinaiseen käyttöön, koska se on niin kiva kiskaista kahvoista selkään repun lailla :)

   Poista