.

tiistai 11. helmikuuta 2014

Pakkaamisen harjoiteltu taitoTaas on laukku pakattu ja kello soi aamulla 4:00. Näissä jokaviikkoisissa reissuissa on kyllä se hyvä puoli, että musta on tullut todella taitava pakkaaja. Mukana ei kulje mitään ylimääräistä. Olkalaukkuun mahtuu läppärin, laturien yms. lisäksi kaikki muukin tarpeellinen. Yllättävän vähällä sitä tulee toimeen.Mulla on muuten hyvin bloggarimainen syy siihen, miksen kuljeta kamojani lentolaukussa, ellei oo pakko. Sen kanssa on nimittäin tosi ärsyttävä kiertää kaupoissa. Ei sillä, että näillä reissuilla ois pahemmin ehtinyt kauppoja kiertelemäänkään, mut ainahan siihen kannattaa pyrkiä.


Tällä kertaa oon suunnitellut aikatauluni niin, että mulla pitäis olla pari tuntia shoppailuaikaa Helsingissä ja ehkäpä pieni hetki myös Turussa. Suunnitelmissa on poiketa Helsingin päässä ainakin Tigerissa (ylläri) ja Granitissa, mut oiskos ydinkeskustassa jotain muuta paikkaa, johon kannattaisi pikana poiketa? 
Lisäksi mua kiinnostaa, et onko Turun keskustassa mitään kivaa putiikkia? 

Ja tässä vaiheessa muistutan vielä, että kulkuvälineenä on kaksi jalkaa ja ostosten kuljetukseen on varattuna kaks kättä (lihaksikkaita ja vahvoja toki sentään).

Vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan. Ehkäpä tältä reissulta löytyy jotain kivaa arvottavaksikin.
Reissun takia edessä saattaa olla taas päivän tai parin blogitauko, ellen sitten innostu reissussa bloggailemaan.

Kivaa tiistaita :)3 kommenttia :

 1. Todella taitava pakkaaja olet....pitäisi opetella samaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli onni, et lähdin noin vähillä kamoilla matkaan. Ei ois muuten pystynyt millään raahaamaan noita ostoksiaan kotiin. Kieltämättä hartiat on melko kipeenä kantamisesta :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. Tää olikin mulle ihan uus tuttavuus :)

  VastaaPoista