.

maanantai 24. helmikuuta 2014

Askel sivuun aiheestaMä en tapaa yleensä kirjoitella mistään vaatteisiin liittyvästä. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa pienen harha-askeleen, koska tähän liittyy mun eilinen olematon ompelutuotoskin.

Jatkuvissa työreissuissa on se hyvä puoli, että aina joskus ehtii pikaisesti shoppailemaan. Esimerkiksi Jyväskylän ja Vaasan välillä on melkein pakollista tehdä vartin pit stop Kyyjärven Marimekolle. Viimeks sieltä tarttui mukaan pitkästä aikaa myös mekko.Sitä edellisellä viikolla hamstrasin samasta paikasta kankaita (taas). Yks kankaista muuntautui eilen pikahuristelulla pariksi tuubihuiviksi.


Munhan piti tosiaan eilen ommella paljon muutakin, mutta se ompelukone-episodi pilas kaiken. Sain onneksi ongittua (toivottavasti) kaikki langanpätkät koneistosta, joten ens viikonloppuna polkaistaan ompelukoneella kohti uusia pettymyksiä kaasu pohjassa.


Ja pettyneille tiedoksi; tästä ei oo todellakaan koskaan tulossa tyyliblogi, saati sitten muotiblogi. Kehtaan nimittäin rehellisesti tunnustaa, että tämäkään mekko ei oo vielä käynyt kertaakaan mun päällä. Täytyy ehkä joku päivä vaivautua sovittamaan :)

Mukavaa alkanutta viikkoa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti