.

perjantai 28. helmikuuta 2014

Pieni kurkistus
Mun piti postailla tänään jostain ihan muusta, mutta aina kun tässä huoneessa tapahtuu, niin en vaan pysy nahoissani.Tää hullu innostushan johtuu vain ja ainoastaan siitä, että suunta voi tytön huoneessa olla aina vain parempaan päin. Projekti on kesken. Pahasti. Mutta huomenna jatketaan. Kolmen tunnin huhkiminen työpäivän päätteeksi on mulle ihan riittävä urakka yhdelle päivälle.Ei tästä varmasti vieläkään hyvä tuu. Mutta parempi ihan varmasti.

Ihanaa viikonloppua!


10 kommenttia :

 1. Hyvältähän tyttösen huoneessa näyttää! Nuo verhot on tosi hienot ja muutenkin huoneessa näkyy kivoja pikkuyksityiskohtia:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti miellyttää noi Kivet omaakin silmää enemmän kuin aiemmat Boboot :) Oli jopa tyttären itse valitsemat, eli en joutunut olemaan sisustusnatsi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kiva ripustaa ne käyttöön taas, kun ovat majailleet muutaman kuukauden kaapissa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Noita verhoja harkitsin aikoinaan pitkään. Ei oo vielä tarvinnut tätä ostosta katua. Tyttö valitsi ne ihan itse kaapista.

   Poista
 4. Muurametta ja kaikkea...oi oi kyllä tytön kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuunattiin toinenkin Muurame mustavalkoiseksi. Pitäis vaan jaksaa hankkia pidempi pöytälevy, mutta sitä en omin avuin kaupasta sais roudattua.

   Poista
 5. tuo seinä on kyllä mahtava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut hyvä vaihtoehto lapsen huoneeseen. Onneks en silloin löytänyt kivaa tapettia, kun tää plan B on ollut ihan kiva.

   Poista