.

torstai 4. helmikuuta 2016

Hyvää ja kaunista


Kauneus ja käytännöllisyys samassa tuotteessa saa aina mut innostumaan. On ihan parasta, kun usein käytettävät jutut voi huoletta jättää esille, eikä sisustussilmää siltikään särje. Sekä Steltonin termos, että Eva Solon karahvi ovat meillä lähes päivittäisessä käytössä ja nököttävät aina keittiön tasolla.

Toinen erittäin toimiva sanapari on hyvää ja kaunista, joka muuten toimii (mun mielestä) loistavasti näissä Nicolas Vahèn tuotteissa, joita meillä lisätään nykyään ihan jokaiseen ruokaan jossain muodossa. 


Tällaisista arkisista jutuista saa jotain mystistä mielihyvää. Mutta sitten sitä samalla miettii, että miksei kaikki arkiset jutut voisi olla edes vähän kauniimpia. Miettikää, miten kiva ois nostaa aamupalapöytään joku tyylikäs voirasia tai modernin yksinkertaiset jogurttipurkit. Kuiva-aineet voi onneksi kipata kauniiseen säilytyspurkkiin, mutta kyllä se perinteinen mainoksilla ja resepteillä koristettu maitopurkki joskus pilaa muuten kivan kattauksen. Mä kun en oo sitä porukkaa, joka jaksaisi kovinkaan usein kaataa maitopurkkinsa sisältöä nättiin kannuun. 

Mitkä arkiset esineet tai asiat vois sun mielestä olla kauniimpiakin? Ja oonko ainoa, jota joskus ärsyttää näinkin pienet ja vähäpätöiset asiat? Onhan siinä toki se hyvä juttu, että silloin kun päässä pyörii näin olemattomat asiat, niin voi todeta elämänsä olevan melko hyvällä mallilla ;)

   

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti