.

maanantai 8. helmikuuta 2016

Do What You LoveMoi! Kivaa alkanutta uutta viikkoa. Täällä se on alkanut vauhdikkaasti ja liukkaasti. Jälkimmäisellä tarkoitan lähinnä kävelymatkoja pitkin peilijäisiä teitä ja pihoja. Instan ja Facen puolella seuraavat tietävätkin, että vietin viikonlopun hyvässä seurassa parillakin eri keikalla. Sisustusjutuille tai blogimaailmalle en ehtinyt uhraamaan juurikaan ajatuksia, mutta välillä pitää tehdä muitakin kivoja juttuja. Do What You Love ja niin edelleen, kuten portaikon teksti kertoo. 
Kuva on napattu joskus kauan sitten, mutta päätin käyttää sitä nyt olemattomana aasinsiltana turhien löpinöideni ja sisustusjuttujen välillä.


Lauantaina päivällä jammailtiin tyttären kanssa iik-niin-ihanan Robinin keikalla ja illalla pistettiin ihanan ystävän kanssa jalalla koreasti ysäribileissä E-Typen ja Scooterin tahtiin. Pandora missattiin alusta ihan tarkoituksella. Keikkakuvia en surkean laadun vuoksi viitsi tänne edes jakaa. 

Aina yhtä kivaa käydä keikoilla ja tanssia hyvässä seurassa aamun pikkutunneille, mutta alkuviikko meneekin aina rästiin jääneiden kotihommien parissa. Karu paluu arkeen, mutta en valita. Nyt täytyy rientää, pesukone kutsuu uudelle kierrokselle.


P.s. Olkaahan tekin varovaisia jäisillä kaduilla.
2 kommenttia :

 1. Pitäähän sitä muutakin tehdä ku pyykätä ja varoa kaatumasta ulkona, todellakin. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin :)
   Lämpimästi tervetuloa. Toivottavasti viihdyt.
   Ja kiitos kutsusta, tulen ehdottomasti kyläilemään.

   Poista