.

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Se tunne, kun.....oma koti kyllästyttää. Kun niitä samoja nurkkia katselee riittävästi, niin sisustusinto saa vallan. Mutta aina välillä se johtaa toiseen tunteeseen, siihen ettei kuitenkaan ihan tiedä, mitä muuttaisi ja mitä haluaisi.


Ja sitten kun tähän kaikkeen vielä yhdistää sen, ettei haluaisi hankkia mitään turhaa, onkin oravanpyörä valmis. Salaa odotan edelleen tv:n hajoamista, jotta voisin hankkia vähän nätimmän. Aion viikonloppuna ainakin vaihtaa tyynynpäällisiä. Ja torkkupeittoja. Jos heittäydyn oikein villiksi, saatan vaihtaa verhot (inhoan syvästi kyseistä hommaa). Jotain muutosta on nyt vaan pakko saada. 


Mitkä on sun parhaat keinot sisustuksen piristämiseen? Onko ne just nää samat, vai jotain ihan muuta? Meillä kun ei huonekaluja voi sijoittaa toisin, iskee välillä totaalinen kyllästyminen. Kun on tuijottanut samassa paikassa ollutta samaa telkkaria samalla paikalla olevalta sohvalta yli kahdeksan vuotta ei näiltä fiiliksiltä vaan voi välttyä.

Näyttääpäs muuten kummalliselta, kun iskee rinnakkain ihan eri päivinä ja vuorokaudenaikoina napsittuja kuvia :)

12 kommenttia :

 1. Välillä kaipaa jotain tietämättä mitä ;) mä ompelin tvlle hupun jotta se näyttää taululta eikä möltiltä :) se vois jo tehdä ihmeitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin ihan hyvin huputtaa telkkarin, kun sitä niin vähän itse katson. Veikkaan kuitenkin, että meidän muu väki on eri mieltä. Niillä kun on tapana pitää telkkaria päällä, vaikkei sitä kukaan katsoisikaan :)

   Poista
 2. Miksi sohvan ja tv-tason paikkoja ei voisi vaihtaa? Tai mahtuuko sohva ikkunan alle? Nyt talvella ei varmaan haittaa, vaikka takaovelle kulku ei olisikaan niin esteetön. Kuka sanoo ettei voisi huonekalut olla vähän eri lailla?

  EOS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tv-tason ja sohvien paikat pystyy vaihtaa keskenään, mutta aiheuttaisi melkoisen johto-ongelman (antennipistokkeet yms. vain tv-tason takana). Muutos ei kuitenkaan olisi niin suuri, että viitsisin tuohon hommaan alkaa.

   Sohvalle ei oikein ole muuta loogista paikkaa, koska muuten telkkaria joutuisi katsomaan sohvalta 90 asteen kulmassa. Ikkunaseinää vastapäätä kun ei ole minkäänlaista seinänpätkää telkkaria varten.

   Poista
 3. Joku oli päällystänyt mustan tv:n valkoisella DC-fixillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti käydä tutkimassa tuota mahdollisuutta. Ärsyttävää, että meidän telkkarin alareunassa näyttäis olevan kaiutin. Ei taida äänentoisto toimia ihan täydellisesti, jos sen yli vetäisee dc-fixin :D

   Poista
 4. Oi, tuo on niin tuttu tunne. Kun jotain uutta kaipaisi, mutta kovasti ei kuitenkaan haluaisi ostellakaan. Minä yritän silloin tuunailla vanhoja juttuja uuteen kuosiin ja tehdä vaikkapa itse uusia julisteita.

  Olen myös päällystänyt meidän telkkarin valkoisella D-C-fixillä. Ihan hyvä ensiapu, kun ei uutta telkkaria ole muutoin tarve hankkia, mutta mustat kehykset kyllästyttää. Blogissani voi joku kuva siitä ollakin.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia printtejä on kyllä pakko hankkia tai tehdä. Ehkä joku uusi kehyskin ja siihen kiva printti. Täytyy kyllä myös funtsia, voisiko jotain muuttaa maalaamalla tai muulla tavoin.

   Mä jo ehdin innostumaan dc-fixistä telkkariin, mutta meillä näyttää olevan typerästi iso kaiutin tossa etualareunassa. Yllättäen just se kodinkone kestää yllättävän pitkään, jonka voisi mielellään jo päivittää :)

   Poista
 5. Jos oikeen hirvee sisustuskyllästyminen iskee niin otan kaikki pois ja kiertävän kotona olevia juttuja uusiin paikkoihin. Taulut yms. Kummasti helpottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muuten oo koskaan tainnut tehdä niin, että olisin putsannut useamman huoneen pikkutavarat kerralla kasaan ja asetellut uusiksi. Tätä täytyy ehkä kokeilla. Kiitos vinkistä :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Se on varmaan tää kevään kaipuu, joka saa haluamaan muutosta. Ekat auringonsäteet sekoittaa pään, vaikkei niitä vapaa-ajalla ehdi juurikaan näkemään.

   Poista