.

torstai 25. helmikuuta 2016

Apua astiapulmaan?


Oon vähitellen kerryttänyt Siirtolapuutarha-lautaskokoelmaani. Vielä pitäis malttaa ostaa pari isompaa, jonka jälkeen määrä alkaisi riittämään meidän perheen arkitarpeisiin. Mulla on kuitenkin yks pulma. Haluaisin ihan tavalliset valkoiset syvät ruokalautaset näiden kaveriksi. 

Olin jo päätymässä Teemaan, kunnes bongasin jonkun keskustelun siitä, että ne naarmuuntuvat käytössä todella nopeasti. Mulla ei oo tosta sarjasta minkäänlaista käyttökokemusta. Onko sulla? Meillä on tällä hetkellä käytössä niin hirveiksi naarmuuntuneet halpislautaset, että mieluiten hankkisin seuraavaksi hieman paremmin käyttöä kestävät.


Haluaisin ehdottomasti yksinkertaiset lautaset, joissa ei oo mitään kuviointia, kulmikkuutta tai muitakaan yksityiskohtia. KoKo-sarjan lautaset näyttää myös tarpeeksi simppeleiltä, mutta kestääkö ne arkikäytössä naarmuuntumatta? En oo vielä myöskään tutkinut, minkä sarjan valkoisen sävy vastaisi parhaiten näiden lautasten sävyä. Jos joku on tällaista sävyvertailua tehnyt, niin otan vinkit mielellään vastaan.

Minkä sarjan lautaset sä yhdistäisit näiden kanssa?


7 kommenttia :

 1. Aivan mielettömän kauniit astiat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mäkin tykkään näistä ihan hirveesti. Ne syvät lautaset ei vaan miellytä mun silmää yhtä paljon ja jotenkin haluaisin rinnalle jotain kokovalkoista.

   Poista
 2. Meillä on ollut vuosia mustaa ja valkoista teemaa yhdistettynä näihin Marimekon astioihin ja annon pisaraan. En ole kyllä huomannut teemassa naarmuuntumista, vaikka on kovimmista käytössä.

  VastaaPoista
 3. Meillä on ollut vuosia mustaa ja valkoista teemaa yhdistettynä näihin Marimekon astioihin ja annon pisaraan. En ole kyllä huomannut teemassa naarmuuntumista, vaikka on kovimmista käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi en uskonut tuota ensimmäistä negatiivista kommenttia Teeman naarmuuntumisesta. Oon nyt saanut useampia positiivisia kokemuksia samasta sarjasta, joten taidan itsekin uskaltautua ne lautaset hankkimaan.

   Poista
 4. Meilläkin on Teeman valkeat kulhot olleet käytössä jo vuosia. En ole huomannut niissä mitään kulumaa tai jälkiä ruokailuvälineistä. Uskaltaisin kyllä suositella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla, että ovat teillä kestäneet. Meinasin jo haudata ostosaikeeni, kun näin tuon negatiivisen kommentin. Onneksi tajusin kysyä täältäkin kokemuksia, jotka on olleet järjestään positiivisia. Ehkä mäkin nyt pitäydyn päätöksessäni ja kotiutan Teeman lautaset näiden kaveriksi.

   Poista