.

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Viikonloppu laiskotellen


Meillä on vietetty harvinaista lapsivapaata viikonloppua. Päätin heti, etten aio uhrata kaikkea omaa aikaani siivoukseen ja kotitöihin, vaan otan kerrankin vaan rennosti. Aika hyvin se onnistuikin. Eilen nukuin pitkään, join pannullisen kahvia ihan rauhassa, vedin viltin korviin ja luin ja lopulta vetäisin vahingossa 2,5 tunnin päikkärit. Ainakin univelat tuli kuitattua.


Tänään oon jatkanut samalla linjalla, mutta vaihdoin kirjan sisustuslehtiin ja päikkärit on vielä toistaiseksi nukkumatta. Ihan vähän oon joutunut tänään kotitöihin sekaantumaan, mutta imurointiin en oo vielä sortunut, vaikka rehellisyyden nimissä tarvetta olisi.


Sohvalla maatessa oli aikaa tuijotella vastapäistä seinää, jonka pinta alkaa taas päivänvalossa erottua. Tykkään edelleen tosi paljon tosta rouheasta Tunto-pinnasta. Kokeilin myös vaihtaa varjoviikunan paikkaa tason toiseen päähän. Toivottavasti se ei suutu muutoksesta. Tällä paikalla luonnonvaloa on tarjolla vielä entistäkin vähemmän. Täytyy seurata tilannetta.Miten teidän viikonloppu on sujunut? Ootko ottanut rennosti vai häärännyt kotitöiden kimpussa? Onko muuten siellä ruudun toisella puolella monia loman viettäjiä? Ei kommentteja :

Lähetä kommentti