.

maanantai 15. helmikuuta 2016

Hyödyllisiä hankintojaEi oo mun mystinen ostosähky hävinnyt mihinkään. Kovasti tekisi mieli päivittää kotiin jotain pientä vaihtelua uusilla jutuilla, mutta edelleen poistun kaupoista pääsääntöisesti tyhjin käsin. Edes pikaisella Tiger-reissulla en tehnyt juurikaan heräteostoksia. Onneksi sentään jotain, muuten olisin huolestunut itsestäni. 


Otollista keittiöremppa-ajankohtaa odotellessa halusin hankkia tuohon nykyisellään epämieluisaan tilaan jotain pientä piristystä. Tigerista löysin kivat mattapintaiset pumppupullot käsitiskiaineelle ja saippualle. Näidenkin ostamista mietin poikkeuksellisen pitkään, mutta kun mitään muuta en ostoskoriin itselleni kelpuuttanut, siirryin pulloineni kassalle.

Sympaattinen tiskiharja löytyi jo aiemmin parilla eurolla halpakaupan poistokorista. Ei varmaankaan käytössä paras vaihtoehto, mutta eipä meillä turhan paljon käsin tiskata. Söpö se kuitenkin on.

Mä oon muuten aina ajatellut, ettei mun blogi oo niin "hankintakeskeinen". Nyt kun tää mun tyhjästä ilmestynyt ostoslakko on kestänyt jo melko pitkään ja näyttää koskevan myös kirppisostoja, tajusin, että ilmeisesti mäkin oon melko usein "sortunut" esittelemään täällä hankintojani. Olkoonkin niin, että osa niistä on ollut tuunattuja tai itse tehtyjä. DIY-juttujakin varten pitäisi sortua materiaaliostoihin, mutta eipä oo niitäkään tarttunut viime viikkoina mukaan. Outoa. Toivottavasti tää menee pian ohi ja keväinen sisustushulluus saa taas vallan. Tuskin mä kuitenkaan mihinkään yltiöpäiseen kulutusjuhlaan intoudun sittenkään :)

6 kommenttia :

 1. Hei nuo pullot on todella kauniit. Kiitos siis vinkistä - taidan kipaista tällä viikolla Tigeriin :) Ja minusta tämä ei kyllä ole ollut/ei ole hankintakeskeinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken arvoin turkoosin ja harmaan välillä, mutta valitsin tutun ja turvallisen :)

   Hankinnoista postaileminen on helppoa, mutta nyt kun ei oo aikoihin hankkinut juuri mitään, tuntuu välillä siltä, ettei ole mitään kivaa aihetta kirjoitettavaksi ja kuvattavaksi. Meillä kun ei voi edes huonekalujen paikkoja vaihdella :)

   Poista
 2. Tuo tiskiharjakin on kiva! Mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpa-Hallin poistokorista :) Varsinainen design-löytö, mutta sitä ei vaan voinut ohittaa :D

   Poista
 3. Nuo pullot on tosi kivat. Nyt täytyisi päästä kipin kapin Tigeriin! Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä taisi olla turkoosin lisäksi myös vihreinä, ellen väärin muista. Hintaa oli 4€, joten maltoin shopata :)

   Poista