.

maanantai 22. helmikuuta 2016

Back to Basics


Joskus sitä on vaan otettava sisustuksessakin askel taaksepäin ja palattava alkuun. Niinpä vaihdoin viikonloppuna kaikki olohuoneen tekstiilit pitkästä aikaa mustavalkoisiksi. Verhoissa ei värejä onneksi ollutkaan, joten toistaiseksi säästyin niiden vaihtamiselta.


En mä mustavalkoiseen oo missään vaiheessa kyllästynyt, mutta jotenkin se vähäistenkin värien karsiminen vaan tuntuu taas kivalta vaihtelulta. Oon myös vihdoin aloittanut kivojen printtien metsästyksen kollaasiseinän päivittämistä varten. Ensimmäistäkään päätöstä en tosin oo vielä saanut niiden suhteen tehtyä.


Kaikki tyynyt ovat jälleen mun rennolle tyylille uskollisesti vähän vinksin vonksin, mutta rehellisesti myönnän niiden olevan tällä hetkellä vielä paljon hurjemmissa asetelmissa. 

Poltatteko te muut muuten vielä kynttilöitä, vai ootteko vaihtaneet kaikki kynttilänjalat kukkamaljakoihin? Mä kun en kukista mitään ymmärrä, niin oon tästä vähän pihalla. Huikatkaa kommenttiboksiin sitten, kun mun on aika siirtää kynttilät kaappiin :)

Kivaa alkanutta viikkoa jokaiselle!


4 kommenttia :

 1. Mulla alkaa olla sellanen värienkaipuu. Haluaisin jotain vihreää piristystä kotiin. Mutta se onkin musta-valkoisessa perussisustuksessa hyvää, että pieniä värijuttuja lisäilemällä saa jo paljon aikaan, eikä tarvi maksaa itseänsä kipeäksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se värien kaipuu tännekin varmaan iskee taas kevään koittaessa :)
   Mä oon ihan surkea värien käyttäjä. Tuntuu aina menevän överiksi tai jäävän keskeneräiseksi. Aion kuitenkin jatkaa opettelua, mutta seuraava värikokeilu on vielä arvoitus.

   Poista
 2. Tottahan toki kynttilöitä poltetaan...joka ilta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä mun mielestä voi huoletta poltella ainakin niin kauan kuin lunta riittää. Tuntuu vaan, että moni muu on jo kynttilät pakannut kaappeihin.

   Poista