.

tiistai 17. marraskuuta 2015

Lävistyshommissa ja mielipiteitä vaillaMoi! Taas on viikko alkanut kiireisissä merkeissä. On ollut vanhempainiltaa ja muuta pakollista. Loppuillat taas oon viettänyt tehokkaasti koukku kourassa. Erilaiset projektit on pakottaneet myös tekemään lopultakin tuon välinehankinnan, jota oon jo moneen kertaan jahkaillut. Nyt saa lävistää nahkansa siististi kotioloissa. 

Mukana tuli nepparipihdit ja noi toiset on tarkoitettu metallirenkaiden kiinnittämiseen. Jälkimmäistä testasin, mutten saanut kelvollista jälkeä aikaiseksi. Taitaa olla tekniikkalaji.


En oo hetkeen löytänyt kivoja nahkavöitä kirpparilta, joten yritin myös väsätä laukunkahvoja itse keinonahasta. En osaa yhtään arvioida, miten hyvin tuo materiaali käytössä kestää. Aion kuitenkin paremman puutteessa kokeilla. 

Mä oon viime aikona valkannut itselleni niin hitaasti valmistuvia ja monivaiheisia projekteja, etten saa esiteltyä teille juuri mitään. Toinen hankala juttu on se, että osa jutuista saattaa päätyä joulupaketteihin, enkä välttämättä halua niitä esitellä täälläkään etukäteen. Hankalaa.

Mietin kuitenkin, että pitäiskö tehdä pienistä projekteista koostuva joulukalenteri-tyyppinen postaussarja. Se voisi pitää sisällään jouluaiheisia tai joululahjoiksi sopivia helppoja DIY-juttuja. En toki kuvittelekaan ehtiväni tekemään joka päivä jotain uutta, mutta osan projekteista voisin kaivella blogiarkistojen kätköistä. Onko ihan typerä idea, vai kokeilenko tarttua tähän joulukuussa?

Mitäs teille kuuluu? Miten on viikko startannut?2 kommenttia :

  1. Innokkaana odottelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion ainakin kokeilla. Jännä nähdä, miten aika ja ideat riittävät :)

      Poista