.

torstai 5. marraskuuta 2015

Eripariverhoja ja ajanpuutettaOn taas se aika vuodesta, kun aina kotona ollessa on pimeä. Olisin halunnut kuvata olohuoneeseen vaihtamani eripariverhot samaan kuvaan, mutta eipä siitä näin pimeällä mitään tuu. Kuvaaja kun heijastuu mustien ikkunoiden kautta väkisin joka otokseen.


Verhot on vanhat, mutta en oo tainnut näitä keskenään aiemmin yhdistää. Marimekon Hetkiä ja Annon raitaverho on molemmat vanhoja kirppislöytöjä, jotka ovat tulleet meille jäädäkseen.

Oon myös vihdoin jaksanut ruuvata sohvan nurkassa olevasta Muuramen hyllystä renkaat pois, eikä se enää ärsyttävästi pilkota käsinojan takaa. Joissain pikkuhommissa vaan kestää älyttömän pitkään. Projekti vei vartin, sen suunnittelu ja jahkailu useamman kuukauden.Tuntuuko muuten teillä muilla päivät ja illat kuluvan ihan älytöntä vauhtia? Mä oon yrittänyt koko viikon ehtiä blogin puolelle, mutta aina on ollut töitä, kotitöitä, käsitöitä, pihatöitä ja muita töitä, jotka on vieneet kaiken ajan. En osaa sanoa, onko tekemistä viime aikoina ollut normaalia enemmän, vai saako tää pimeys vaan vuorokauden tuntumaan lyhyemmältä.

Tän loppuillan pyhitän kuitenkin jääkiekolle, koska oon ahertanut taukoamatta koko illan. Leppoisaa torstai-iltaa teille myös. Onko siellä muita, jotka aikovat viettää viikonloppua Leijonakiekon merkeissä?

2 kommenttia :

 1. Niin rauhallisen kaunista! Mustavalkoinen on selvästi alkanut väistyä? Terv. Ahkera lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mustavalkoisuus on oikeasti väistynyt hetkellisesti vain muutamissa jutuissa (matto ja koristetyynyt). Täytyy kyllä myöntää, että tekstiileillä on todella iso merkitys kokonaisuuteen, koska nyt meidän kotia ei ensimmäisenä kuvailisi mustavalkoiseksi, vaikka niitä värejä meillä edelleen todella paljon onkin.

   Ihanaa viikonloppua :)

   Poista